Oldal frissítése

Osram LED SPYLUX

4,6 104 értékelés

Osram LED SPYLUX

Az OSRAM Spylux lámpatest minden helyzetben több fényt és biztonságot nyújt. Mozgásérzékelőkkel és mozgó fényforrással van ellátva , és pontosan ott ragyoghat, ahol szüksége van rá, legyen szó akár kamráról, pinceről vagy lépcsőkről.


Az OSRAM Spylux vízálló , beltérben és szabadban is használható. A rögzítése olyan könnyű, mágneses pad vagy ragasztó. A fáklya a legkevesebb mozgásra reagál, a tiszta dióda fényével biztonságosan mozoghat az alagsorban vagy a földön. Az integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően alkalmas garázsok, oszlopok világítására is. A Spylux-ot eltávolíthatjuk a tartóból, egy hordozható lámpát cserélhetünk és az úton ragyoghatunk. Normál AAA elemekkel működik, amelyek akár egy évig használhatók.

Csomag tartalma:
Csavaros szorítók
Mágnes
Ragasztószalag
3 x 1,5 V MICRO LR3 AAA elem

Paraméterek

Biztonsági osztály

Méret

Magasság 6,7 cm
Szélesség 6,8 cm
Hossz 10 cm

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED
Foglalat Integrált fényforrás

Világítás

Kód:  EAO2328f
Termékszám:  4008321935021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15