Oldal frissítése

Oscal

Oscal tabletek és mobiltelefonok

Oscal: Megbízható és megfizethető elektronika tele innovációval

Az Oscal márka strapabíró tabletek és okostelefonok széles választékát kínálja, hogy a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítse. A strapabíró Spider sorozatú tabletektől a megfizethető Pad modelleken át a megbízható és tartós telefonokig a mindennapi használatra. Minden Oscal termékcsaládot a felhasználói igényeket szem előtt tartva terveztek, megbízhatóságot, teljesítményt és kiváló minőséget kínálva.

Oscal Spider tablet

Tartós és mindenre kész, ezek az Oscal Spider sorozatú tabletek

A Spider sorozatú tabletek úgy készültek, hogy -20 °C-tól 60 °C-ig a szélsőséges hideget és hőséget is kibírják. A MIL-STD-810H, IP68 és IP69K tanúsítványok biztosítják, hogy ellenálljanak a természet és az emberi figyelmetlenség viszontagságainak egyaránt. Az ütődések, a leejtések, a karcolások, a vízbe merülés vagy a helyszíni balesetek, akár a szabadban, akár rossz időjárás esetén, egyszerűen nem jelentenek majd problémát. Az Oscal Spider tabletek ellenállnak a pornak, a páratartalomnak és a szélsőséges hőségnek, és PC üzemmódot vagy osztott képernyős képességeket kínálnak.

Fedezd fel a hatékonyabb munka, tanulás és játék életmódot az Oscal Pad sorozat segítségével

Az Oscal Pad sorozat egy megfizethető és hatékony tablet a mindennapi felhasználók számára. Az okos hangszórókkal, a Widevine L1 támogatással, a PC móddal, a Google Lens-szel, a többablakos móddal és az előre telepített WPS Suite-tal tökéletes partnerek a kávézóban végzett munkához vagy a kanapén való pihenéshez.

Oscal Pad tablet
Oscal Tiger telefon

Az Oscal Tiger telefonok csúcsteljesítménnyel és ultragyors kamerával rendelkeznek

Az Oscal Tiger mobiltelefonok ötvözik a tartósságot, a kényelmet és az eleganciát. Tökéletes vizuális élményt nyújtanak a 2,4K felbontással és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával. A dinamikus, kiváló minőségű hangzásnak köszönhetően innovatív hallgatási élményben lehet részed. A Tetrapixel technológiának köszönhetően a kamera tiszta és élénk képeket készít. A környezeti fényviszonyokhoz igazodó intelligens ISO-beállítások biztosítják, hogy minden fotó részletgazdag és színgazdag legyen.

Stílusosan és magabiztosan mondd ki, szerezz egy Oscal Modern telefont

A Modern sorozatot úgy terveztük, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen az Oscal márka filozófiájához. A sorozat minden egyes termékét gondosan tervezték, szem előtt tartva a trendi esztétikát, a vékony profilt és a prémium felhasználói élményt. Az Oscal Modern telefonok a divatos dizájnok sokszínű választékát kínálják, amelyek minden felhasználó, különösen a fiatalabb generáció személyiségét tükrözik.

Oscal Modern telefon
Oscal S Pilot mobil

Az Oscal S & Pilot sorozatú okostelefonok végtelen erővel a vakmerő kihívásokhoz

Az S sorozatú és Pilot sorozatú mobiltelefonok megfelelnek a szigorú MIL-STD-810H katonai szabványoknak, és IP68 és IP69K tanúsítvánnyal rendelkeznek. Zökkenőmentesen ellenállnak a víznek, az ütésnek, a pornak és a rezgésnek, kivételes tartósságot és megbízhatóságot kínálva az ipari dolgozók és a szabadtéri kalandorok számára egyaránt.

Tartósra építve, életre tervezve - Oscal Flat telefonok

Az Oscal Flat sorozat olyan okostelefonokat tartalmaz, amelyek vékony és könnyű kivitelben megfelelnek a hosszú akkumulátor-üzemidő, a teljesítmény és a tárolás iránti igényeknek. Ezt a teljesen funkcionális és könnyen kezelhető termékcsaládot olyan felhasználók számára tervezték, akik minden helyzetben hasznosságot, praktikumot és megbízhatóságot keresnek.

Oscal Flat telefon
Paraméterek módosítása
61 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15