Oldal frissítése

Oscal S80

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oscal S80

Ez a modern Oscal S80 mobiltelefon szerves részét képezi az ellenálló a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,583" -es képernyővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 6 GB rendszermemóriával rendelkezik. A szükséges energiát a tartós, 13000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Köszönhetően annak, hogy ez a mobiltelefon vízálló, nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 és IP69K mértékű védelmi fokozattal rendelkezik.

Oscal S80 okostelefon alapvető jellemzői

  • Ez az ellenálló Oscal okostelefon 6,583" méretű képernyővel van szerelve
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A megfelelő energiát az erős, 13000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,582"méretű kijelzővel van ellátva
  • A kijelző 480 Nits fényerőre képes
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer látja el
  • A belső memória bővíthető Micro SD és TF típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 13000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ezen Oscal telefonnak a kijelzőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Oscal telefonnal töltünk el, mivel 6,582" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2408 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Eme Oscal mobiltelefon 480 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Oscal mobiltelefon fel van szerelve 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Ezen Oscal mobiltelefonnal 2048 × 1080 (2K) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen strapabíró Oscal mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 13000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Ezen Oscal mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A modern Oscal okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12,. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatást tartalmaz, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 6 GB RAM-mal gazdálkodik, amely ideális játékokhoz, emellett több alkalmazást is futtathatunk egyszerre. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD és TF memóriakártyával.

Ezen Oscal mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Mindig örülünk a praktikus funkcióknak

Használd ki az élet minden percét a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott az okostelefonon. A kényelmes zenehallgatást a beépített FM rádió is biztosítja. Természetesen el van látva egy jelző diódával. Célja, hogy értesítse a felhasználót a készülék különböző eseményeiről vagy állapotváltozásairól anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

174 × 81,4 × 18,4 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

460 g

Kód:  OSC004ax
Termékszám:  OSC004ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15