Oldal frissítése

Oscal ELITE 1 LTE 8GB/256GB gray

Előrendelési ár
117 990 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Oscal ELITE 1 LTE 8GB/256GB gray

Oscal ELITE 1 tablet

Oscal ELITE 1 tablet

Keskeny és könnyű Oscal ELITE 1 tablet nagy, 12,1"-es kijelzővel és 8800mAh-s akkumulátorral. A készülék tiszta és hangos hangzást biztosító hangrendszerrel, valamint Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Az említett előnyök azonban csupán töredéke annak, amit az Oscal ELITE 1 tablet kínál. Három szemvédelmi üzemmódot is élvezhetsz - egy éjszakai fénymódot, amely melegebb színeket bocsát ki éjszaka a jobb alvás érdekében, egy többrétegű sötét üzemmódot a szem megerőltetésének megelőzésére, valamint egy olvasási üzemmódot, amely az e-könyv olvasókhoz hasonlóan működik. Természetesen a TÜV SÜD Low Blue Light tanúsítvány garantálja a káros kékfény alacsonyabb kibocsátását.

Oscal ELITE 1 tablet
Oscal ELITE 1 tablet

Oscal ELITE 1 tablet elegáns kivitelben

A tablet vékony kialakítása és könnyű kialakítása pontosan az, amely egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz neki. Az Oscal ELITE 1 tablet mindössze 7,4 mm széles, és csupán 587 g-ot nyom. Könnyedén magaddal viheted kirándulásokra vagy egy kávézóba, ha kikapcsolódnál!

Oscal ELITE 1 tablet

12,1"-es érintőképernyő

Kedvenc tartalmaidat egy 12,1"-es, 2560 × 1600 felbontású és lélegzetelállító színekkel rendelkező kijelzőn tekintheted meg. Még a látásod miatt sem kell aggódnod, ugyanis három szemvédő mód közül választhatsz - éjszakai fénymód, amely melegebb színeket bocsát ki éjszaka a jobb alvás érdekében, többrétegű sötét mód a szem megerőltetésének megakadályozására és olvasási mód, amely az elektronikus könyvolvasókhoz hasonlóan működik.

Tablet Blackview TAB9 WIFI

Az Oscal ELITE 1 tablet erőteljes audiorendszere

A tisztább és hangosabb hangzásról a Quad-Box hangszórók gondoskodnak. Nem maradsz le a dinamikus magas hangokról, a dübörgő basszusról és a hangeffektusról!

Oscal ELITE 1 tablet

Oscal ELITE 1 tablet nagy kapacitású akkumulátorral

Az Oscal ELITE 1 tablet 8800 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely készenléti módban 14 napos üzemidőt ígér. Az aktív internetes böngészés akár 9 óráig is eltarthat, a hívások 36 óráig, a zenelejátszás pedig akár 48 óráig is. Ha a tablet lemerül, egyszerűen töltsd fel 33 W-tal az USB-C porton keresztül. Mindössze 41 perc alatt elérheted az 50%-os kapacitást. A lenyűgöző akkumulátor-kapacitás azonban más eszközökhöz is használható. Csatlakoztasd őket egymáshoz, és alakítsd tabletedet powerbankká.

Mellékelt üvegőfólia, érintőceruza és tok

Védd a készülék kijelzőjét a mellékelt üvegfóliával! A csomag tartalmaz egy védőtokot is, amely egyszerre funkcionál tablet állványként és érintőtollként is.

Oscal ELITE 1 tablet

Vezeték nélküli tartozékok támogatása

A tablet laptopként is használható, mivel támogatja a vezeték nélküli billentyűzet és egér csatlakoztatását. Ezzel a munka hatékonyabbá és gyorsabbá válik. A kiegészítőket azonban a csomag nem tartalmazza.

Oscal ELITE 1 tablet

Osztott képernyő mód

Oszd meg a képernyőt, akár egy laptopon, így nem kell csak egy tevékenységre korlátoznod magad!

Oscal ELITE 1 tablet

Elülső és hátsó kamera

Az Oscal ELITE 1 tablettel egy 12 Mpx-es Sony hátlapi kamera áll a rendelkezésedre, amellyel minden fontos pillanatot azonnal megörökíthetsz. Ezt 2 Mpx-es mélységérzékelő egészíti ki. A Samsung 13 Mpx-es előlapi kamerájával nemcsak néhány szép szelfit készíthetsz, hanem könnyedén kezdeményezhetsz videóhívásokat is a családoddal vagy a barátaiddal. Emellett az előlapi kamerával feloldhatod a készüléket.

Oscal ELITE 1 tablet

Oscal ELITE 1 nyolcmagos processzorral

Az Oscal ELITE 1 tablet 6 nm-es processzorral van felszerelve, nyolc maggal, akár 2,2 GHz-es órajellel. Így a nagy teljesítmény még a grafikailag igényes játékok lejátszása esetén, valamint alacsonyabb energiafelhasználás mellett is biztosított.

Oscal ELITE 1 tablet

Akár 24 GB RAM

Az összes alkalmazás zökkenőmentes működéséről és a köztük lévő gyors váltásról az Oscal ELITE 1 tablet 8 GB RAM memóriája gondoskodik, amely gyakorlatilag további 16 GB-tal bővíthető. Dolgozz a tableteden akadozás nélkül!

Oscal ELITE 1 tablet

Nagy memória

256 GB-os ROM-memóriájában kényelmesen tárol minden fájlt, ám ha neked ez nem elég, TF kártya segítségével akár 1 TB-ig bővítheted.

Oscal ELITE 1 tablet

Oscal ELITE 1 DokeOS_P 4.0-val

Az Oscal ELITE 1 tableten Android 14-en alapuló DokeOS_P 4.0 operációs rendszer fut. Lebegő ablakok, gyorsabb és simább képernyőkép-animációk késleltetés nélkül, a gyakran használt alkalmazások intelligens előtöltése vagy az alkalmazások adataihoz való hozzáférésének jobb szabályozása - erre mindre képes!

Oscal ELITE 1 tablet

GPS navigáció

Az Oscal ELITE 1 tablettel sehol sem fogsz eltévedni! Vidd magaddal utazásaid során, és hagyd, hogy útközben tanácsokkal lásson el. Együttműködik a GPS, BEIDA, GLONASS és GALILEO navigációs rendszerekkel.

Oscal ELITE 1 tablet

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 12,1 " (30,73 cm)
Felbontás - pixel QHD 2560 × 1600
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 30fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek G99 Ultimate
Grafikus chip ARM Mali G57 MC2

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 14

Konstrukció és szín

Magasság 278,45 mm (27,85 cm)
Szélesség 180,45 mm (18,05 cm)
Mélység 7,4 mm (0,74 cm)
Tömeg 587 g (0,59 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Márka/modellek

Tablet márka Oscal
Tablet modell ELITE 1

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  OSCT010b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OSCT010b1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10