Oldal frissítése

Oscal C60

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oscal C60

Ezen Oscal C60 okostelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,528" -es kijelzővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer folyamatos működtetéséről 4 magos Mediatek MT6761 processzor gondoskodik. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A kellő energiát az erős, 4780 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Micro USB.

Oscal C60 okostelefon lényeges paraméterei

  • Eme Oscal okostelefon 6,528" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával funkcionál
  • Az elégséges energiát az erős, 4780 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Micro USB
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,528"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A képernyő 400 Nits fényerőt garantál
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer működteti
  • Lehetséges bővíteni a integrált memóriát Micro SD és TF típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4780 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek Oscal telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Oscal telefon használatával töltünk el, mivel 6,528" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel látják el, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a modern Oscal okostelefon 400 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Oscal mobiltelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a vaku.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró Oscal mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4780 mAh, gond nélkül kibírja akár két napig. A töltésére micro USB konnektor áll rendelkezésre.

Ezen Oscal okostelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Oscal okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 11,. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. Az összképet csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 4 GB RAM-mal gazdálkodik, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő bővíthetjük egy 1000 GB kapacitású Micro SD és TF memóriakártyával.

Ez a modern Oscal okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. FM rádióval is fel van szerelve. A mobiltelefon jelző diódával is el van látva. Így lehetővé válik a felhasználó értesítése a különböző eseményekről és állapotváltozásokról a kijelző aktiválása nélkül. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

micro USB

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

164,75 × 76,7 × 9,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

196 g

Kód:  OSC006ax
Termékszám:  OSC006ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15