Oldal frissítése

Oscal C30

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oscal C30

Eme Oscal C30 mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három kamera segítségével. Az okostelefon 6,517" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 4 magos Mediatek MT6761 processzor gondoskodik. 3 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A szükséges energiát a tartós, 5080 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a remek Oscal okostelefon 2023 újdonsága.

Oscal C30 okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen Oscal okostelefon 6,517" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A szükséges energiát az erős, 5080 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,517"méretű képernyővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A képernyő 500 Nits fényerőt nyújt
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer működteti
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát az erős, 5080 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Oscal telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Örömteli lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Oscal telefon használatával töltünk el, mivel 6,517" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. Annak érdekében, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Oscal okostelefon 500 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Oscal mobiltelefon fel van szerelve 12Mpx felbontású hátsó kamerával. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen kitartó Oscal mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5080 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Eme Oscal okostelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű Oscal okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12,. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 3 GB rendszermemóriával van ellátva, ami teljesen kielégíti a kevésbé igényes felhasználók igényeit. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra bővíteni tudjuk egy 512 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Ez az ügyes Oscal okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval élvezd zenét.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Használd ki az élet minden percét a népszerű Oscal mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. FM rádió funkcióval is rendelkezik. Természetesen jelző diódával is ellátták. Lényege, hogy úgy értesítse a felhasználót az eseményekről és állapotváltozásokról, hogy közben nem aktiválja a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

164,6 × 76,85 × 9,4 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

193 g

Kód:  OSC013ax
Termékszám:  OSC013ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05