Oldal frissítése

Sphero Nubby Cover Fekete

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Nubby Cover Fekete

Kapcsolja be a Sphero a legkeményebb off-road modell a szín kombinációja, amelyet választott. Időjárásálló borítás Orbotix sphero nubby Cover ad egy stratégiai előnyt nehéz terepen, mint a kavics, a víz vagy a beton, sőt Sphero megvédi a karcolásoktól vagy sérülés a játék során. Kiválaszthatja, fekete, tiszta, kék, zöld vagy narancs aroma.Adjon Sphero új lehetőségeket játékok, a mozgás és a sebesség.

Sphero 2.0 egy forradalmian új "mágikus golyó", amely ösztönösen vezérelhető smartpohonu vagy tabletta, és dönthető, megható és ringató. Sphero nem csupán egy gördülő labda, de ez jelenti egy új dimenziót a szórakozás, ahol ásni a világ hihetetlenül szórakoztató játékok. Sphero kínál egy csodálatos új módon játszani és irány az új élmények - az ún.továbbfejlesztett játék valóság. Virtuális szerencsejáték egyre interaktív a valós világban.Kiterjesztett valóság gömbi teljesen megváltoztatja játszottam eddig.

Úgy tervezték, hogy:
Sphero 2.0

Jellemzők:
vízhatlan film
Alkalmas különböző terepen - víz, kavics, beton

Színek:
fekete

Kód:  DDV2005d
Termékszám:  ACW0BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05