Oldal frissítése

Orange County Smokers

Orange County Smokers banner

Orange County Smokers: skandináv precizitás a húsfüstölésben

Az Orange County Smokers, Skandinávia egyik legnagyobb háztartási berendezés szállítója, a skandináv precizitás és minőség ragyogó példája. Az ételek füstölése sokkal egészségesebb, mint a grillezés, és az Orange County Smokers segítségével most már otthon is kiváló füstölt húsokat készíthetsz. 

.
Orange County Smokers húsfüstölő

Orange County Smokers - a húsfüstölés új dimenziója

A füstölés az ételkészítés ősi, hagyományos technikája. Míg régebben az emberek azért füstölték a húsokat, hogy tartósítsák az ételeket a hidegebb hónapokra, addig ma a füstölés elsősorban egy nagyszerű módja lett annak, hogy egy teljesen új kulináris élményben részesítsd ízlelőbimbóid. Ha beszerzel egy minőségi skandináv húsfüstölőt, akkor gyakorlatilag bármit füstölhetsz otthon: kolbászt, marha- és sertéshúst, halat, baromfit, bárányt, tofut, sajtot, mandulát, gyümölcsöt és zöldséget. Az Orange County Smokers húsfüstölőknél a képzeletnek nincsenek határai.

Az Orange County Smokers húsfüstölők elektromos árammal működnek

Az Orange County Smokersel a húsfüstölés gyerekjáték. Mindössze egy közönséges 230V-os konnektorra van szükséged hozzá. A grillekkel ellentétben az elektromos füstölők állandó és optimális hőmérsékletet tartanak fenn. Ez megkönnyíti a megfelelő füstölési idő megbecsülését. A kezdőknek azt tanácsoljuk, hogy először kis darabokkal próbálkozzanak. A tapasztalatszerzés után elkezdhetnek kísérletezni az idővel és a füstölési összetevőkkel.

Orange County Smokers húsfüstölők
Orange County Smokers tartozékok

Stílus és hi-tech kiegészítők, ez az Orange County Smokers

Az Orange County Smokers továbbá rengeteg tartozékot kínál, kezdve a könnyebb tárolást biztosító védőponyváktól a hőálló BBQ kesztyűn és stílusos bőrkötényen át a Bluetooth kapcsolattal rendelkező, minden okostelefonnal kompatibilis okos BBQ hőmérőig. Könnyedén ellenőrizheted a hőmérsékletet a füstölőben a tableten vagy telefonon. Az Orange County Smokers BBQ hőmérő továbbá két hőmérsékletszondával, nagy kijelzővel, 1 m hosszú kábellel és mágneses tartóval is rendelkezik.

Paraméterek módosítása
4 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05