Oldal frissítése

OnePlus

OnePlus telefonok

OnePlus - kitartás és céltudatosság

A OnePlus napjaink egyik újabb és legambiciózusabb okostelefon-gyártója, amelynek célja, hogy a kiváló minőségű technológiát és a megfizethető árakat egy vonzó csomagban egyesítse. A vállalat alappillére a felhasználókkal való kommunikáció, amely alapján folyamatosan fejleszti készülékeit. A OnePlus telefonok az Android módosított, letisztult változatát, az OxygenOS-t használják, amely felhasználóbarátabb mindennapi kezelést biztosít.

OnePlus 7 Pro telefon

OnePlus 7 Pro, a vállalat zászlóshajója

A legújabb OnePlus 7 Pro az egyik legerősebb telefon a piacon, az okta-core Snapdragon processzornak és az akár 8 GB RAM-nak köszönhetően. A 6,67″-es hajlított, 90 Hz-es frekvenciájú Fluid AMOLED kijelző gyönyörűen sima és tiszta képet biztosít a OnePlus 7 Pro-nak. A képernyőt Corning Gorilla Glass 5 védi, míg a legjobb felvételeket a 48MP-es fő érzékelővel és egy 16MP-es előlapi szenzorral rendelkező hármas AI kamera teszi lehetővé.

OnePlus 7, a kompakt változat

A OnePlus 7 mobiltelefon a OnePlus 7 Pro olcsóbb, kompaktabb, de kevesebb funkcióval rendelkező változata. Valamivel kisebb és könnyebb készülék, de még így is a piac csúcsteljesítményei közé tartozik. A kettős hátlapi kamerának köszönhetően a fotók nagyszerűen fognak kinézni. A OnePlus 7 beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik az AMOLED kijelzőjén. A telefon NFC technológiával és a 3700 mAh kapacitású akkumulátorral lett felszerelve, amely egész napra elegendő töltöttséget biztosít.

telefon OnePlus 7
OnePlus 6 és OnePlus 6T telefonok

Jól járhatsz a OnePlus 6 és OnePlus 6T készülékekkel

A OnePlus 6 nagyszerű teljesítményt kínál elegáns, vékony kialakításban, 6,28″-os AMOLED kijelzővel, kettős hátlapi kamerával és 3300 mAh-s akkumulátorral, amely a Dash Charge technológiának köszönhetően nagy gyorsan tölthető. A OnePlus 6T mobiltelefon nagyobb kijelzővel, kisebb notch-csal és beépített ujjlenyomat-olvasóval lett továbbfejlesztve. A fő különbség a két típus között azonban a nagyobb, 400 mAh-s akkumulátor és az akár 256 GB-os belső tárhely.

Paraméterek módosítása
83 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10