Oldal frissítése

OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld

124 990 Ft

OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld

Ez a célszerű OnePlus Pad Go tablet megbízható segítőd lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 11,35" méretű kijelzővel készült, amely munkakörnyezetben vagy tanulmányi célokra is használható. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM mérete 8 GB. 128GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ezzel a memóriával a táblagépet nagyjából korlátok nélkül használhatod. Az energiát 8000 mAh. USB-C csatlakozóval látták el. Ez a tablet az elsőrangú OnePlus Pad sorozathoz tartozik.

Tablet OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld ...
Tablet OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld ...

OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld tablet - alapvető tulajdonságok

  • Merülj el a multimédiás tartalmakban OnePlus tablettel!
  • 8magos processzor garantálja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória kapacitása 8 GB
  • 11,35" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C csatlakozóval készült
  • A hasznos OnePlus Pad sorozathoz tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 8000 mAh
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet ARM Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 1000 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 5G és 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
Tablet OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld ...

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

Fotózáshoz a tablet 8Mpx felbontású főkamerát és 8Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen OnePlus tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. 1080p (Full HD) 30fps fotófelbontásra készülhetsz.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen OnePlus tablet 8000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Tablet OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld ...
Tablet OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld ...

A nagyszerű OnePlus tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen OnePlus tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes kezelni. 128 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és így lehetővé teszi, hogy akár nagyon nagy mennyiségű adatot és alkalmazásokat is kezelhess. Ha a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD típusú memóriakártyával.

Ez az előnyös OnePlus tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod tabletedet különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely nemcsak a műholdas jelekre, hanem a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó segédadatokra is támaszkodik. Ez a funkció javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen akkor hasznos, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 5G és 4G/LTE mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése és a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Tablet OnePlus Pad Go LTE 8GB / 128GB, zöld ...

Jól átgondolt funkciók

Teljesítsd ki életedet ezzel a hasznos OnePlus tablettel! A környezettel való kapcsolat tekintetében nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például az előnyös giroszkóp és fényérzékelő. A tablet giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét a térben, és automatikusan beállítja a képernyő tájolását az optimális felhasználói élmény érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely elemzi a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezáltal optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

giroszkóp és fényérzékelő

A csomag tartalma:

töltőkábel

Méret:

188 × 255,1 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

532 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11,35 " (28,83 cm)
Felbontás - pixel QHD 2408 × 1720
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 000 GB (1 024 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott mobilhálózatok 5G, 4G/LTE
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek Helio G99
Grafikus chip ARM Mali-G57

Egyéb tulajdonságok

Funkciók Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 188 mm (18,8 cm)
Szélesség 255,1 mm (25,51 cm)
Mélység 6,9 mm (0,69 cm)
Tömeg 532 g (0,53 kg)
Szín Zöld

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltőkábel

Sorozat

Tablet sorozat OnePlus Pad

Márka/modellek

Tablet márka OnePlus
Tablet modell Pad Go

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ONEj002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5511100018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15