Oldal frissítése

OnePlus 9

4,7 11 értékelés
229 990 Ft

OnePlus 9

Telefon funkciói

160,2 mm

OnePlus 9

74,3 mm

OnePlus 9

8,68 mm

Telefon tömege: 192 g

Kijelzőátló

6,55"

kijelzőátló

Operációs rendszer típusa

Android 11

operációs rendszer típusa

Akkumulátor típusa

4 500 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

74,3 × 160,2 × 8,68 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

Max. 256 GB

belső memória

Kamera típusa

48 + 50 + 2 Mpx

kamera

Kapcsolat

5G

leggyorsabb internet

SD kártya

memóriakártya-nyílás

Tömeg

192 g

telefon tömege

OnePlus 9 telefon 120 Hz-es kijelzővel és kiváló teljesítménnyel

A OnePlus 9 okostelefont a legigényesebb felhasználóknak szánták, amely nem is csoda, hiszen felszereltségének tekintetében nem ismer kompromisszumokat. 120 Hz-es kijelző, nagy teljesítményű Snapdragon 888 lapkakészlet, tripla kamera, az 5G hálózatok támogatása vagy 65 W-os töltés jellemzik. A OnePlus 9 okostelefon egyik érdekes előnye a rendkívül népszerű Oxygen OS grafikai interfész.


OnePlus 9 luxus AMOLED kijelzővel, 120 Hz-es frekvenciával

A OnePlus 9 mobiltelefon igazán finom, 2 400 × 1 080 pixeles felbontású, 6,55"-es kijelzővel büszkélkedhet. A kijelző minőségét csak tovább fokozza a 120 Hz-es frissítési frekvencia. Ez azt jelenti, hogy a OnePlus 9 telefonon megjelenő minden animáció sokkal simább és kellemesebb élményt nyújt. Az új AMOLED kijelző képes a frissítési frekvencia dinamikus megváltoztatására 1-120 Hz között, amely pozitív hatással bír az akkumulátor élettartamára. Nem szabad megfeledkeznünk a OnePlus 9 okostelefon kijelzőjének alsó részébe épített optikai ujjlenyomat-olvasóról sem.

A OnePlus 9 remek
Hasselblad kamerát kínál

A OnePlus 9 telefon üveg hátlapját a három lencsét egyesítő, megemelt négyszögletes fotómodul uralja. A fő érzékelő optikai és elektronikus képstabilizálással és f/1,7-es rekeszértékkel bír. A fókuszálás fázisérzékeléssel emeli magasabb szintre az elkészített felvételek minőségét. A OnePlus 9 telefon széles látószögű 50 Mpx-es optikával kapja lencsevégre a gyönyörű tájképeket. Ezt teszi teljessé a 2 Mpx-es mélységélesség-érzékelő. A OnePlus 9 okostelefon gyors fotós alkalmazása remek választás, hiszen a haladó fotósoknak még több beállítást kínál. Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a svéd Hasselblad márka közreműködését is, amely jelentős tudást tudhat magáénak a fotózás terén.



A OnePlus 9 lehetővé teszi a 8K videók rögzítését

Készíts és szerkessz magával ragadó 8K felbontású videókat 30 FPS sebességgel. Tanuld meg a divatos háttérmosott hatás („bokeh“) alkalmazását a videókon a OnePlus 9 okostelefonnal és kölcsönözz a jeleneteknek üdítő, egyedülálló megjelenést. A Super Stable üzemmóddal pedig hihetetlenül sima kisfilmeket is készíthetsz. A OnePlus 9 készülékével Te vagy a rendező.



OnePlus 9

Csupán 29 perces töltéssel 100%-os töltöttség

A 4 500 mAh kapacitású akkumulátor remekel a teljesítményével, 2 teljes napig gondoskodik a OnePlus 9 telefon működéséről. Emellett a készletben található egy 65 W-os Warp Charge adapter is. Kábeles töltéssel 29 perc alatt számíthatsz a készülék 100%-os töltöttségére. Azonban, hogyha a vezeték nélküli töltést preferálod, a gyártó ígérete szerint egy Qi kompatibilis töltővel csupán 43 perc alatt feltöltheted a telefont. Ennek a sebességnek a piacon sem akad vetélytársa.

OnePlus 9

A OnePlus 9 a Snapdragon 888 processzort használja

A telefon teljesítménye sem hagy kivetnivalót maga után. A OnePlus 9 továbbfejlesztett nyolcmagos Snapdragon 888 lapkakészlettel büszkélkedhet, ezt egészíti ki a 12 GB RAM és az akár 256 GB-os nagyszerű belső memória. Erre a teljesítményre vártunk már régóta. Az Adreno 660 grafikus chip jelentősen magasabb teljesítményt nyújt, mint a régebbi generációs modellek.

OnePlus 9

Csatlakozz az 5G-hez a OnePlus 9 telefonnal

A Snapdragon 888 lapkakészlet támogatja a modern 5G hálózatokat, amelyek fokozatosan terjeszkednek a helyi mobilszolgáltatóknál.

Oxygen OS operációs rendszer: 
letisztult Android az Oxygen-től 

Nagyra értékeled majd az Oxygen OS operációs rendszert, amikor a versenytársak modelljei még mindig nem rendelkeznek majd az Android operációs rendszer legújabb verziójával. A OnePlus márka valószínűleg az összes gyártó közül az élen jár a szoftveres fejlesztésekben. Szuper ötletük, hogy a készüléket kikapcsolt kijelzővel is irányíthatod. Például, hogyha egy kört rajzolsz az ujjaddal a OnePlus 9 kijelzőjére, megnyithatod a kamerát, egy nyíl rajzolásával pedig válthatsz zeneszámot a zenelejátszóban. Egyszerű és nagyon addiktív.


Kód:  ONE0078ax
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20