Oldal frissítése

OnePlus 7T Pro

5,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OnePlus 7T Pro

A(z) OnePlus 7T Pro esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért hozták létre, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három kamerának köszönhetően lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A memória kapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) OnePlus 7T Pro okostelefont jókora teljesítményű 4085 mAh akkumulátor tartja életben. Komoly előnye, hogy USB-C konnektorral is felszerelték. Kijelzőjének képfrissítési rátája 90 Hz. A(z) ONEPLUS okostelefonja Oxygen OS kiegészítést is kapott.

A(z) OnePlus 7T Pro okostelefon fontosabb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM
  • A(z) OnePlus 7T Pro 6,67" képátlójú AMOLED kijelzővel lett ellátva, melynek maximális felbontása 3120 × 1440
  • Qualcomm Snapdragon 855+ processzor és 8 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 640
  • Az NFC lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 48 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) ONEPLUS mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM típusú, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) OnePlus 7T Pro mobiltelefon kamerája és kijelzője

Ez a grandiózus 6,67" átmérőjű kijelző rendkívül részletgazdag felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely nagyon élethű színeket nyújt minimális energiafogyasztás mellett. Képernyőjének képfrissítési rátája 90 Hz. Videókat és fotókat készítenél? A(z) OnePlus 7T Pro okostelefon három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/2,4), melyből a széles látószögű felbontása 16Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,6) módfelett elégedett leszel. Videók rögzítésénél elengedhetetlen az elektronikus stabilizáció. Az optikai stabilizátor támogatásával gyönyörű, éles fényképek készíthetők. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fotózást. Egy ügyes kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói szerfelett elégedettek lesznek a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ezen felül 3× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) OnePlus 7T Pro csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető. A(z) OnePlus 7T Pro okostelefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon gyors feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásával pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  ONE0071ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20