Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Omron

Omron banner

Omron: Orvostechnikai eszközök a tökéletesebb élet szolgálatában

A japán Omron vállalat 1933-as alapítása óta arra törekszik, hogy termékeivel javítsa az életminőséget és jobb társadalmat teremtsen. Az Omron az egyik legfontosabb innovátor az ipari automatizálás, az ellenőrző rendszerek vagy az elektronikus alkatrészek területén, azonban leginkább az első osztályú orvosi berendezések fejlesztéséről és gyártásáról híres. A világ első orvosi digitális hőmérőjének gyártása is a cég nevéhez fűződik. Az Omron vérnyomásmérői, inhalátorai, személymérlegei vagy hőmérői megfizethető kompakt készülékek, amelyek minden otthonban használhatók. A legkelendőbb termékek magas minőségét öt év garancia garantálja.

Omron vérnyomásmérő

Az Omron vérnyomásmérő gyors és egyszerű mérést tesz lehetővé

Az Omron vérnyomásmérő segít a vérnyomás, a szívfrekvencia mérésében vagy a szívritmuszavarok nagy pontosságú észlelésében. Léteznek egyszerűbb kivitelű, sok funkció nélküli modellek a könnyű méréshez, és technológiailag fejlettebb, sok extra funkcióval rendelkező készülékek is. A legfejlettebb Omron nyomásmérők például grafikusan megjelenítik a vérnyomást, jelzik a mandzsetta megfelelő illeszkedését, és mozgásérzékelőt vagy az Omron Connect mobilalkalmazáshoz való csatlakozást is kínálnak.

Omron inhalátor a gyógyászati aeroszol hatékony inhalálásához

Az Omron inhalátor nem csak az asztmások és allergiások számára jelent segítséget. Az aeroszol segítségével képes nedvesíteni a légutakat, és a gyógyszertartálynak köszönhetően lehetővé teszi a gyógyszerkeverékek inhalálását. A virtuális szelep technológiával felszerelt Omron inhalátor csökkenti a belélegzett aeroszol veszteségét, és még hatékonyabbá teszi az inhalációt. Ezek az eszközök emellett nagyon kompaktak és viszonylag csendesek. Próbáld ki az Omron zseb-ultrahangos inhalátort is, MESH membránon keresztül történő gyógyszeradagolással.

Omron inhalátor
Omron személymérlegek

Az Omron személymérlegek figyelik a testsúlyt

Az Omron személymérlegek 180 kg-ig mérik a testsúlyt, meghatározzák a testösszetételt, és az eredményeket jól láthatóan megjelenítik egy praktikus digitális kijelzőn. Otthonod kényelméből könnyedén megtudhatod testzsír- és vázizomtömegedet, vagy kiszámíthatod BMI-det és nyugalmi anyagcserédet. Az Omron fejlett személymérlege akár 4 személy értékeit is képes külön-külön mérni és tárolni, amelyeket a mobiltelefonhoz való Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően egy intelligens alkalmazáson keresztül részletesebben is megtekinthetsz.


Paraméterek módosítása
79 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20