Oldal frissítése

OMRON RS2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OMRON RS2

Ügyeljen a helyes nyomás értékek könnyen és pontosan. Az Omron szelvény csak hogy egy csuklópánt és hagyjuk, hogy fújja Intellisense automatizált rendszer, amely gyorsan felfújja a mandzsettát a szükséges szintet méréseket végeznek nagy pontossággal. A pontosság tovább növelhető ismétlődő mérések. Egy alatt kerül sor az infláció és a második fúj. Ha hiba lép fel rosszul záródó gallér, megjeleníti a megfelelő szimbólum megismételni a mérést. És elismeri bizonyos szívritmuszavarok. Hála Intellisense és a klinikai validálás eredményei megbízhatóan pontosak.
Nyomásmérő tartalmaz egy nagy, világos és könnyen olvasható LCD kijelző, amely mutatja a szisztolés és diasztolés vérnyomást és a pulzusszámot. A mérés után a nyomás nem kell keresni az ajánlott érték. A készülék maga értesíti, amennyiben meghaladja a nagynyomású. Ahelyett, hogy írjon minden mérés, nyomásmérő saját memóriával rendelkezik, az utolsó 30 értékek és a dátum és az idő mérésére. Nem tudjuk összehasonlítani fejlesztések az elmúlt napokban. A készülék be van egy pár AAA elem, amelyek szerepelnek a csomagban. Új alkáli elemek élettartama akár 300 mérés.
Műszaki adatok:
besorolás:
Az európai irányelv az egészségre.Device 93/42 / EGK irányelv - Class II
Mérési tartomány:
Vérnyomás 0-299 Hgmm
Pulse 40-180 / perc.
pontosság:
A vérnyomás +/- 3 mmHg
Impulzus +/- 5% a mért értékek
kijelző:
3-Line
elemek:
2x AAA
Az élet új alkáli elemek: kb 300 mérés
súly:
mintegy 101 g (akkumulátor nélkül)
méretek:
körülbelül 78 (W) x 60 (V) x 21 mm (H) (nélkül hüvely)
csomagolás:
műszer
Mandzsetta (csukló kerülete 13,5-21,5 cm) - része a készüléknek
AAA alkáli elem, 2db
Travel Case
A teljes útmutató GB
CELIMED kék garancialevél
Kód:  EOM201c3
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  4015672107304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10