Oldal frissítése

OMRON MIT Quick Check 3

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OMRON MIT Quick Check 3

Semmi sem olyan megnyugtató, mint amikor a vérnyomásunkat ellenőrzés alatt tudjuk tartani, megelőzve így egy csomó egészségügyi problémát. Ebben nyújt nagy segítséget ez az elegáns fekete-fehér kivitelben készült OMRON MIT Quick Check 3 vérnyomásmérő. Legnagyobb előnye, az extra gyors, pontos és kényelmes mérés, amelyet az ingujj feltűrése nélkül is el lehet végezni. A mandzsettát helyezze csuklójára és kezdődhet a mérés. A mandzsetta 13,5 - 21,5 cm csukló kerület között állítható. Az eszköz memóriája 90 mérés rögzítését garantálja egy felhasználó számára, beleértve a mérés dátumát és idejét. A mérés eredményei egy nagyméretű, átlátható és könnyen olvasható háromsoros kijelzőn jelennek meg.

Az OMRON MIT Quick Check 3 vérnyomásmérő alkáli elemek segítségével működik, ha az elemek újak, akár 300 mérést is kibírnak. A csomagolás 2 darab AA alkáli elemet tartalmaz. A termékhez tartozik egy praktikus utazótok is, ami különösen fontos gyakori szállításnál.

Mérési tartomány:
Vérnyomás 0-299 mmHg, pulzus 40-180 / perc

Mérési pontosság:
Vérnyomás + / - 3 mmHg, pulzus +/- 5%
Súly:
elemek nélkül kb 123 g
A készülék méretei:
87 (SZ) × 67 (M) x 28 mm (M) - mandzsetta nélkül

Kód:  EOM201i
Termékszám:  4015672109216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10