Oldal frissítése

OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter

4,8 198 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter

Az OMRON M3 egy karra helyezhető vérnyomásmérő, amelynek számos különböző funkciója van, és amelyek megkönnyítik a vérnyomás mérését, így egy jobb áttekintést kaphatsz egészségedről. Hála az Easy mandzsettának már nem kell a felvétellel küzdened, egyszerűen csak meg kell húzni, ráadásul az átmérője 22-42 cm, így igazán minden karra felmegy. A klasszikus háromsoros kijelzővel és a színjelzőkkel is használható, amellyel rögtön felismerheted a szívritmuszavarokat, azt hogy a mandzsetta helyesen van-e rajtad vagy a mérés közbeni helytelen mozgást. A A készülék 60 mérést tud eltárazni kétszemély számára, a vérnyomást grafikonon lehet követni, illetve a mért értékeket átlagolni.

Színes fények

Aggódsz, hogy nehéz lesz kiigazodni a vérnyomásmérő adataiban? Az Omron M6 AC ezt a problémát a kijelző melletti színjelzőkkel oldja meg, amely narancssárgára változik, ha bármelyik mért érték túl magas.

Feszesség ellenőrzése

Az "OK jelző" ellenőrzi, hogy a mandzsetta megfelelően feszes-e, így mindig biztos lehetsz abban, hogy a mérések eredményei pontosak.

Intelligens asszisztens

Az Omron vérnyomásmérője a jobb orientácó érdekében nagy, áttekinthető, háromsoros kijelzővel van ellátva. Ráadásul mindig két mérést végez - a mandzsetta felfújásakor és leeresztésekor, így biztos lehetsz, hogy a mérések igen pontosak. Ezeken kívül képes kiszámolni a vérnyomás átlagát, így objektív eredményt szolgáltat váltakozó vérnyomás esetén is.

Alkalmas családok számára is

Kapj teljes áttekintést a vérnyomásodról! Az eredményeket sem kell mindig írogatni, megcsinálja ezt az Omron vérnyomásmérő. Elég felhelyezni, megmérni a vérnyomást, a többi az ő dolga. Az Omron vérnyomásmérő ugyanis akár hatvan mérés eredményét is képes tárolni a mérési időkkel együtt, méghozzá két személy számára

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Osztott tárhely két felhasználó számára, Aritmiaérzékelő, Vérnyomás grafikus ábrázolása, LCD kijelző, Memória, Mozgásérzékelő, Vérnyomások átlaga
Kód:  EOM108d
Élettartam: 12 hónap
Termékszám:  8595145006458
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10