Oldal frissítése

Okos órák pulzusméréssel

A pulzusmérős óra a technológia és az egészségügy forradalmi fúzióját képviseli. Ideális társ a mindennapokban, emellett az egészség napi szintű nyomon követéséhez, akár sportolás közben, akár a mindennapi életben is egyaránt hasznos szerkezet. Ezzel az órával nem csak pontos adatokat kaphatsz a pulzusszámodról, hanem számos más funkciót is kihasználhatsz, mint például alváskövetés, lépésszámláló, stb. Szeretnél többet megtudni arról, hogy egy pulzusmérő óra hogyan gazdagíthatja az életed? Olvass tovább, és mi adunk néhány tippet.

Folytatás
Paraméterek módosítása
615 termék

Okos órák pulzusméréssel

A Okos órák pulzusméréssel kategóriában összesen 615 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15