Oldal frissítése

OFF!

Off banner

Off!: A rovaroknak esélyük sincs!

A fertőzött kullancsok száma Magyarországon évről évre növekszik. Ez nagyon aggasztó, mivel a kullancsok olyan veszélyes betegségeket terjesztenek, mint a Lyme-kór és a kullancsencephalitis, amely gyakran végződik fogyatékossággal vagy halállal. Ne hagyatkozz csak az oltásokra, amelyek mindössze bizonyos betegségekkel szemben nyújtanak védelmet, előzd is meg a kullancsok és szúnyogok okozta csípéseket. A megfelelő megelőzés és a legjobb védelem a rovarriasztók, amelyeket a bőrön és a ruházaton is lehet használni a szabadban töltött idő alatt. Az Off! márka számos rendkívül hatékony rovarriasztó termékcsaládot kínál, amelyek mindegyike különböző célt szolgál és különböző hatóidővel rendelkezik.

Off rovarriasztó gyermekeknek

Az Off! rovarriasztók akár 8 órán keresztül is védelmet nyújtanak

Az Off! rovarriasztók esetében különféle szériákból válogathatsz különböző hatóidővel. A fehér termékcsalád a rövid idejű kint tartózkodáshoz alkalmas, a sárga 4-6 órán keresztül nyújt védelmet a túrázóknak, a sportoláshoz való kék vonal pedig akár 8 órán át is hatékony. Minden Off! rovarriasztó alkalmas gyermekek számára 2 éves kortól. Azonban, a bőrirritáció kockázata miatt a szakértők naponta maximum kétszer ajánlják az ilyen termékek használatát.

Off! permetezők egyedülálló technológiával

Sokak számára a permetezőfejjel ellátott rovarriasztók kényelmesebbek, mint a hagyományos sprayk, főleg azért, mert a permetezők finomabban porlasztanak, és használatuk sokkal gyengédebb a bőrnek. Hátrányuk, hogy általában csak függőleges helyzetben használhatóak. Ez, azonban, nem vonatkozik az Off! permetezőkre, amelyek az egyedülálló technológiájuknak köszönhetően fejjel lefelé is működnek, így a lábszárad és a bokád számára is védelmet nyújthatsz.

Off rovarriasztó 100 ml-es permetezőben
Off rovarriasztó

Az Off! Sport széria mindig megvéd a rovaroktól

Szereted a kültéri sportokat? Ez esetben hatékony védelemre van szükséged a szúnyogok (beleértve a tigris- és a trópusi egyedeket), kullancsok vagy a burokfúró legyek ellen a kék Off! széria formájában, amely még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti. Ezek a speciális formulával rendelkező rovarriasztók akár 8 órán keresztül képesek védelmet nyújtani a nem kívánt rovarok ellen, akkor is, ha izzadsz vagy párás környezetben sportolsz.

Paraméterek módosítása
5 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20