Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

OFA BASIC 8

4,9 10 értékelés
4 690 Ft

OFA BASIC 8

Az univerzális OFA eredeti távvezérlő a Basic 8 sorozatból TV, set-top box, IPTV, CD / DVD / Blu-ray lejátszó, erősítő, házimozi vagy iPod Dock-hoz szolgál. A gyártó garanciát vállal minden gyártó és márka támogatására.


A távvezérlő rendelkezik a leggyakrabban használt gombokkal, beleértve a Menu, Guide és számozást a gyors csatornaváltáshoz. A kezdeti beállítás mindössze 30 másodpercet vesz igénybe. A hatótávolsága körülbelül 15 méter, a tápellátást AAA elemek biztosítják, amelyek nem a készlet részei. A vezérlő mérete 18.2 × 5 × 2.4 cm, tömege 80 g.

 

Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AAA
Elemek száma 3 db

Melyik márkához való

TV márka Univerzális

Tulajdonságok

Maximális hatósugár 15 mm
Vezérelt eszközök száma 1
Technológia Infravörös érzékelő
Funkciók Programozható gombok
Eszköztípus, amelyhez alkalmas Blu-ray, Házimozi, DVD, iPod Dock, IPTV, Set-top box, TV

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa AAA (mikro ceruzaelem)
Kód:  OFA012e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3233029810

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05