Oldal frissítése

Oclean

Oclean

Az Oclean segítségével mosolyod mindig tökéletes lesz

Az Oclean vállalat a kiválóságra törekszik a szájhigiénia területén. Ennek érdekében új és innovatív technológiákat alkalmaz. Legyen szó elektromos szónikus fogkefékről, professzionális vezeték nélküli szájzuhanyokról, fogkefe-sterilizátorokról vagy más termékekről, valóban mind-mind kiváló minőségűek, intelligensek és stílusosak. Az Oclean így teljes körű és hatékony szájápolást kínál, amelynek mindenki számára rutinszerűnek kellene lennie.

Oclean X Pro szonikus fogkefék

Oclean X Pro/Elite intelligens szónikus fogkefe

Az Oclean X Pro szónikus fogkefék segítenek hatékonyan gondoskodni fogaid és ínyed egészségéről. A Maglev motornak és a prémium minőségű sörtéknek köszönhetően a szonikus fogkefék jobb eredményt nyújtanak, mint a hagyományos elektromos fogkefék. Csak vezesd őket, és ők majd maguktól gondoskodnak a mozgásról. Ráadásul az érintőképernyős kijelzőn láthatod a különböző tisztítási módokat, az intenzitást, és ezenfelül még a kihagyott foltokat is megmutatja. Az Oclean használatával a fogmosás élménye soha többé nem lesz egyhangú.

Oclean W1/W10 vezeték nélküli elektromos szájzuhany

Az Oclean hordozható vezeték nélküli szájzuhany impulzus és aerodinamikus technológiával oldja meg helyetted a higiéniát a nap folyamán. Gondolkodtál már azon, hogy miért kéri a fogorvosod, hogy használj fogselymet? Elengedhetetlen az egészséges fogakhoz és a szép mosolyhoz. De nem veheted észre azokat az apró ételmaradékokat, amelyek nap mint nap megmaradnak a fogaid között, és amelyekről a szájzuhany könnyedén gondoskodhat. Ráadásul kompatibilis az Oclean Care alkalmazással, így együtt vezetnek el az átfogó és teljes körű szájápoláshoz.

Oclean vezeték nélküli szájzuhanyok
Oclean Care alkalmazás

Az Oclean Care alkalmazás tökéletessé teszi a fogakról való gondoskodást

Egyszerűen töltsd le az Oclean Care alkalmazást, és máris kéznél lesznek személyes, átfogó szájápolási megoldásaid. Ellenőrizheted szájüreged állapotát, nyomon követheted a napi, heti és havi fogmosási jelentéseket, vagy választhatsz a személyre szabott tisztítási tervek közül. Pontokat is gyűjthetsz, amelyeket Oclean termékekre válthatsz be. Ráadásul az adatok könnyen szinkronizálhatók az Apple Health rendszerrel is. Ne várj tehát tovább semmire, kezdj el többet mosolyogni.


Paraméterek módosítása
83 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20