Oldal frissítése

NZXT

NZXT banner

NZXT – minden a játékosoknak

Az NZXT egy amerikai számítógépes alkatrészek és kiegészítők gyártója, amely a gamer közösségre és a játékosok különleges igényeire összpontosít világszerte. Az NZXT márkájú hűtőrendszerek, számítógépházak vagy tápegységek megalkotásakor az egyedi formatervezés, a maximális teljesítmény és az első osztályú megbízhatóság áll a középpontban. A vállalat a kiterjedt közösségi támogatásra is támaszkodik – nem hiányoznak a rendszeres podcastok, kulisszák mögé betekintést engedő hírek, a hivatalos Discord-csatorna és partnerprogramok.

NZXT kraken

NZXT – hűtés az igényesebbek számára

NZXT Kraken - stílusos All-in-One vízhűtő rendszerek egyszerű telepítéssel és szinte korlátlan személyre szabhatósággal. A Kraken Z sorozat nagy teljesítményű ventilátorokat, RGB háttérvilágítást és egy 2,36″-es LCD kijelzőt kínál, ahol az NZXT CAM szoftver segítségével megtekintheted az aktuális hőmérsékletet, a kedvenc képeidet, vagy akár gifeket is. Emellett megtaláljuk a Kraken X sorozatot is, amely a nagy hűtési teljesítményre, az RGB-re és az intuitív telepítésre esküszik. Az NZXT ráadásul önálló F sorozatú ventilátorokat is kínál 120 mm-es vagy 140 mm-es méretben.

NZXT számítógépházak

Az NZXT H-sorozatú számítógépházak kompakt Mini Tower és nagyobb Mid Tower kivitelben is kaphatók. Előnyeik közé tartozik az egyedi kialakítás és a belső tér kifinomult koncepciója, amely garantálja a legtöbb számítógép-alkatrész egyszerű beszerelését. Természetes az NZXT CAM smart rendszer támogatása is. A vállalat specialitásának számítanak a limitált kiadású CRFT sorozatú számítógépházak, amelyek egyedi grafikával ünneplik az új és legendás játékcímeket.

NZXT számítógépházak
NZXT PC tápegység

NZXT tápegységek

Az NZXT C-sorozatú számítógépes tápegységek 1000 W-ig biztonságos és megbízható teljesítményt, csendes működést és kiváló hatékonyságot biztosítanak. Mind az NZXT C Bronze, mind a C Gold modellek a legmagasabb minőségű anyagokból és alkatrészekből készülnek, ami kevesebb hőt és akusztikai zajt eredményez. Ráadásul az NZXT C sorozatú tápegységek modulárisak, így nem kell aggódnod a felesleges kábelek miatt, és elég csupán azokat használnod, amelyekre valóban szükséged van.

Paraméterek módosítása
60 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05