Oldal frissítése

HP nyomtatók

Tiskárny HP

HP nyomtatók: Minőségi dokumentum és fotónyomtatás

A Hewlett-Packard 1939-ban alakul a kaliforniai Palo Alto-ban. A HP egy világszerte ismert játékos az IT és a számítástechnológiai eszközöket gyártók területén. A nyomtatási osztály a vállalat egy fontos része. A tintasugaras és lézeres, az egy- és többfunkciós nyomtatók, a nagy formátumú plotterek és szkennerek olyan eszközök, amely megkönnyítik a munkádat. Ugyanakkor a HP kellékek, valamint a tintasugaras és lézeres nyomtatókhoz alkalmas irodai és fotópapírok széles választékát is kínálja. A vállalat a HP Instant Ink előfizetős szolgáltatást is nyújt, amellyel akár 50%-ot is megtakaríthatsz.

Inkoustová tiskárna HP

HP tintasugaras nyomtatók

A HP tintasugaras nyomtatóival minőségi fényképeket készíthetsz, percenként akár 40 oldalas kinyomtatással minimális költségek mellett. A HP egyes multifunkciós tintasugaras nyomtatói támogatják a kétoldalas nyomtatást, teljes értékű szkennerrel rendelkeznek, LAN csatlakozóik pedig a PC-hez történő egyszerű csatlakozást teszik lehetővé. Számos HP nyomtató támogatja a Wi-Fi-t, a Google Cloud Print vagy az AirPrint funkciók révén pedig közvetlenül Andorid vagy iOS operációs rendszerű okostelefonról is nyomtathatsz.

HP lézernyomtatók

A HP lézernyomtatói kiváló minőséggel és nagy nyomtatási sebességgel büszkélkedhetnek. A lézeres technológia rendkívül éles és jól olvasható szöveget garantál. A HP multifunkciós lézernyomtatók a tintás társaikhoz hasonlóan támogatják a hálózati funkciókat, beleértve az okostelefonról történő nyomtatást is. A kínálatban egyaránt találhatóak fekete-fehér és színes lézernyomtatók, minőségi szkennerrel.

HP lézernyomtatók
Nagyformátumú HP nyomtatók

Nagyformátumú HP nyomtatók és plotterek

A HP nagyformátumú nyomtatói és plotterei sokoldalú berendezések, amelyek akár A1-es méretű fényképeket és grafikákat is ki képesek nyomtatni. A HP Click Printing technológia segítségével könnyebbé válik a többoldalas tervrajzok nyomtatása, a HP Designjet ePrint & Share szolgáltatás pedig lehetővé teszi a interneten keresztüli nyomtatást. A HP nagyformátumú nyomtatói könnyedén, USB vagy LAN csatlakozókon keresztül kapcsolhatóak össze számítógéppel.

Minőségi HP kellékanyagok

A megbízható fénykép- és dokumentum nyomtatáshoz a HP magas minőségű, eredeti kellékanyagokat kínál. A HP lézernyomtatóihoz nagy kapacitású tonerkazetták állnak rendelkezésre, a HP tintapatronjai pedig meglepően jól ellenállnak a beszáradásnak. Az első osztályú kényképek nyomtatásához a HP matt vagy fényes felületű fotópapírjait ajánljuk használni, amelyek élénk színeket és tartós fényképeket garantálnak.

HP kellékanyagok

Paraméterek módosítása
728 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10