Oldal frissítése

Canon nyomtatók

Canon nyomtatók - banner

Canon nyomtatók

A Canon nyomtatók a legnépszerűbb otthoni és irodai nyomtatók közé tartoznak a piacon, és a Canon már az 1970-es évek óta gyártja őket. A vállalat által elért eredmények között szerepel a világ első asztali lézernyomtatója. A Canon jelenleg otthoni nyomtatókat, irodai nyomtatókat és nagy formátumú professzionális nyomtatókat kínál portfóliójában.

Canon nyomtatók

Canon otthoni nyomtatók

A Canon multifunkciós nyomtatóit a mindennapi otthoni felhasználók számára tervezték. Kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak a fejlett technológiának köszönhetően, akár 6 különálló tintapatronnal. A nyomtatás mellett minden Canon multifunkciós készülék dokumentummásolási és szkennelési funkciókat is kínál. A Canon otthoni nyomtatói a PIXMA termékcsaládot képviselik.

Canon irodai nyomtatók

A Canon irodai nyomtatókat olyan felhasználók számára tervezték, akiknek nagy mennyiségű dokumentum hatékony nyomtatására van szükségük. A Canon lézernyomtatók a többoldalas szöveges dokumentumok nyomtatásának sebességében és minőségében jeleskednek. Azonban még egy minőségi Canon lézernyomtató sem alkalmas fényképek nyomtatására. Erre valók a tintasugaras nyomtatók. A lézernyomtatók különösen alkalmasak nagy mennyiségű szöveg nyomtatására.

Canon irodai nyomtatók
Canon nagyformátumú nyomtatók

Nagyformátumú nyomtatók

A Canon professzionális tintasugaras nyomtatóit olyan igényes felhasználók számára tervezték, akiknek tökéletes fotónyomtatási minőségre van szükségük. A Canon spektrométerével és a Color Management Tool Pro szoftverrel egyéni ICC-profilokat hozhatsz létre az egyes nyomtatókhoz, hogy elérje a kívánt magas színminőséget és nyomtatási pontosságot.

Canon tintasugaras nyomtatók utántölthető tintapatronokkal

A tintapatronokkal felszerelt Canon PIXMA G-sorozatú nyomtatók költséghatékony, nagy mennyiségű nyomtatást tesznek lehetővé anélkül, hogy a teljes patront ki kellene cserélni. A Canon tintájával utántöltött patron akár 6000 oldal kinyomtatására is képes. A könnyen hozzáférhető patronok lehetővé teszik a problémamentes utántöltést és a tinta mennyiségének egyszerű szabályozását.

Tiskárny epson
Paraméterek módosítása
765 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10