Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

5 1 értékelés
121 990 Ft

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

A Novation Circuit Rhythm egy sokoldalú sampler ütemek létrehozásához. Mintákat közvetlenül a hardverbe rögzíthetsz, majd könnyedén szerkesztheted, alakíthatod és újra mintavételezheted a hangokat. Kényelmesen gazdagíthatja zenéjét ütős groove-okkal és elektronikus feldolgozásokkal. A Novation Circuit Rhythm 32 háttérvilágítású paddal, többfunkciós potenciométerekkel és számos más vezérlővel rendelkezik. Más hangszerek, hangszórók vagy laptop csatlakoztatására is van lehetőség.

A Novation Circuit Rhythm Sampler legfontosabb jellemzői

  • A mintákat közvetlenül a készülékbe lehet betölteni, majd tovább alakítani, vágni, invertálni, újra-mintavételezni, újra-mintavételezni és kromatikusan lejátszani.
  • 8 mintasáv áll rendelkezésre, mindegyikhez saját 32 lépéses sablon tartozik, sávonként akár 256 lépésig láncolva.
  • A Circuit Rhythm átfogó csatlakozási lehetőségei közé tartozik az ötpólusú MIDI be-, ki- és áthaladás, valamint az analóg szinkronizálás, így tökéletesen illeszkedik bármely stúdiókészlethez.
  • A beépített akkumulátor akár 4 órán át tart az alkotás során konnektor nélkül is

Tökéletes kreatív szabadság

A Circuit Rhythm-ben létrehozott mintákat ezután a Resample funkcióval lehet szerkeszteni. Ezután az effektek széles skálája használható a további beállításokhoz. Sávonként akár 8 sávot is használhat, majd akár 32 sablonra és 256 lépésre is feloszthatja. Nem számít, hogy színpadon lépsz fel, vagy otthoni stúdióban komponálsz. A Novation Circuit Rhythm hátlapja ezután MIDI csatlakozási lehetőséget tartalmaz további szintetizátorok csatlakoztatásához, sztereó be- és kimenetet, analóg szinkron kimenetet és fejhallgató kimenetet a részletes monitorozáshoz. Alkotásait microSD-kártyára mentheti, és a beépített akkumulátornak köszönhetően nem korlátozza az alkotáshoz szükséges hely.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller

MIDI

MIDI USB, DIN
DIN MIDI MIDI In, MIDI Out, MIDI Thru
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 240 mm
Mélység 210 mm
Magasság 45 mm
Tömeg 0,78 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  NVN001c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  HN222736

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20