Oldal frissítése

Vélemények: NOVATION CIRCUIT RHYTHM

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) NOVATION CIRCUIT RHYTHM témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) NOVATION CIRCUIT RHYTHM termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) NOVATION CIRCUIT RHYTHM megvásárlása után te is írsz értékelést.
NOVATION CIRCUIT RHYTHM - MIDI kontroller
NOVATION CIRCUIT RHYTHM
Szállításra kész 1 db
121 990 Ft
Kosárba
Aleš, Bílovecflag
Értékelve: 2023. 07. 03., változat: NOVATION CIRCUIT RHYTHM
Hitelesített vásárlás
Egy másik tökéletes eszköz. Könnyen használható, pillanatok alatt kipróbálhatja saját mozdulatait.
nem kapcsolt áramköri pálya a ritmusra. Szerintem eltávolíthatták volna a 2 midi sávot, és helyette egy szintetizátor sávot adhattak volna hozzá. de úgy csinálják, hogy mindketten akarjuk, azt hiszem. mindkét hangszer valóban tökéletes. nem játszhat nálam. nem tud magától lecsapni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05