Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM

4,9 36 értékelés
11 590 Ft

Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM

Ventilátor ipari alkalmazásraés igényes felhasználóknak egyaránt. Nagy teljesítményű hűtést biztosít és fejlett por elleni védelemmel lett felszerelve (IP52), hogy ellenálljon bármilyen környezetben. A tervezés kiváló aerodinamikai hatékonyságának és egy új fázismotor alkalmazásának köszönhetően a kiváló légáramlás mellett alacsony zajszintet garantál. Ideális választás igényes alkalmazásokhoz, melyek megkövetelik a kiváló légáramlást és a maximális megbízhatóságot.
A pengék design-ját kifejezetten magas hatásfokú és csendes működéshez tervezték. A poliamid szerkezetet üvegszállal erősítették meg és egy integrált SSO rendszerrel is felszerelték, ami egyesíti a jól bevált hidraulikus csapágyat egy hozzáadott mágnessel, mely segíti a forgórész tengelyének önálló stabilitását. A tesztelt és szabadalmazott Noctua csapágyak extra halk működést és kiemelkedően hosszú stabilitást biztosítanak.

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor
További tulajdonságok PWM
Csapágytípus Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO)

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 450 RPM
Maximális sebesség 2 000 RPM
Maximális zajszint 29,7 dB
Légáramlás 71,69 CFM (121,8 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás
Ventilátor átmérője 120 mm
Üzemi feszültség 12 V

Méretek

Ventiáltor mérete 120 × 120 mm
Mélység 25 mm

Csomagolás

Ventilátorok száma a csomagban 1 db

Konnektorok

Tápcsatlakozó 4pin PWM
Kód:  CT255s2b
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NF-F12 iPPC-2000PWM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05