Oldal frissítése

NOCO

NOCO

NOCO - innovatív töltők, akkumulátorok, indítássegítők és kiegészítők

Az 1914-ben alapított NOCO már több mint 100 éve tervez és készít prémium töltőket, indítássegítőket, akkumulátorokat és különféle tartozékokat autókhoz és motorkerékpárokhoz. A NOCO prémium termékeivel új mércét állított fel a tervezés, a teljesítmény és a biztonság terén, és ma már több mint egymilliárd járműben világszerte sikeresen védi az akkumulátorokat a korrózió ellen. A sikert az innováció és a részletekre való odafigyelés vezérli - az energiatakarékos áramkörök és szoftverek tervezésétől a gyártási műveletek optimalizálásáig a NOCO folyamatosan fejleszt, és a technológiát a következő szintre emeli. A vállalat legsikeresebb termékcsaládjai közé tartozik a NOCO Boost, a Genius és a Lithium.

NOCO Boost Starter tápegységek minden alkalomra

A NOCO Boost hordozható indító tápegységek, amelyek megbízható segítőként szolgálnak a mindennapi használatban és vészhelyzetek esetén is. A NOCO Boost, Boost X és Boost Max sorozatot a nagy teljesítmény és megbízhatóság jegyében tervezték, hogy gyors és könnyű indítást biztosítsanak nemcsak szinte minden típusú járműhöz, hanem hajókhoz és motorkerékpárokhoz is. De használhatod őket zseblámpaként is, vagy az USB kimenetnek köszönhetően olyan hordozható eszközök, mint okostelefonok, fényképezőgépek, vezeték nélküli fejhallgatók és más eszközök táplálására is.

NOCO boost
NOCO genius töltők

A NOCO Genius a legkézenfekvőbb választás a megfelelő töltéshez

A NOCO Genius intelligens töltők kiemelkednek innovatív technológiájukkal, amely biztonságos és gyors töltést tesz lehetővé a túltöltés és az akkumulátor károsodásának kockázata nélkül. Úgy tervezték őket, hogy feltöltsék és fenntartsák a különböző típusú akkumulátorok teljes kapacitását, beleértve az ólomsavas, lítiumos stb. akkumulátorokat is. A NOCO Genius fejlett diagnosztikai rendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti az akkumulátor állapotának meghatározását. A NOCO Genius töltőkkel biztos lehetsz benne, hogy az akkumulátorok mindig készen állnak a maximális kapacitás kihasználására.

NOCO Boost GB70 UltraSafe Lithium Jump Starter

NOCO Genius | Keep Batteries Alive

Paraméterek módosítása
11 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20