Oldal frissítése

Nikon WU-1b

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nikon WU-1b

A WU-1b vezeték nélküli mobil adaptert Wi-Fi csatlakozással felszerelve arra tervezték, hogy kapcsolatot létesítsen a digitális SLR Nikon fényképezőgép és tablet vagy okostelefon között. Ennek köszönhetően könnyen átviheti a fényképeket és videókat a fényképezőgépből, amiket azonnal megoszthat szociális hálózatokon, elküldhet e-mailben, vagy tárolhat. Az adapternek nincs szüksége elemre, közvetlenül telefonról működik USB-csatlakozón keresztül. Az adapter lehetővé teszi a fényképezőgép távirányítását, így használhatja például önarckép készítésére is. A vezeték nélküli LAN csatlakozóval ellátott mobiltelefonokat a fényképezőgép irányítására használhatja - ellenőrizni a kompozíciót a mobil nagyobb kijelzőjén, kiválasztani a központi területet vagy fényképezni Time módban.
Kompatibilitás:
Nikon D600, D610, 1 AW1, 1J3, 1 V2, 1 S1 digitális SRL fényképezőgépekMobiltelefonok OS 2.3  Android rendszerrel vagy újabbTablet OS 3.0 Android rendszerrel2012 év végétől iOS eszközzel

Kód:  OI513c3
Termékszám:  VWA102BU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15