Oldal frissítése

Nikon fényképezőgépek

Fényképezőgépek Nikon

Nikon fényképezőgépek

A Nikon fényképezőgépek útja Japánban kezdődött, több mint száz éve, 1917-ben. A teleszkópok, távcsövek és mikroszkópok számára gyártott lencsetagokon keresztül születettek meg a Nikon fényképezőgépek. A fényképezőgépek fejlesztése mellett nem maradhatott el a Nikon objektívek gyártása sem, amelyek a Nikkor jelzéssel kerülnek értékesítésre. Elsősorban a profi kategóriában a Nikon fényképezőgépek komoly hírnevet szereztek és ezt sikerült mindmáig megőrizni.

DSLR Nikon fényképezőgépek

DSLR Nikon fényképezőgépek

A Nikon fényképezőgépek meghatározó darabjai még mindig a tükörreflexes (DSLR) modellek. A DSLR Nikon fényképezőgépek jelölése D betűvel kezdődik. A DSLR kategóriában a Nikon gépek lefedik az egész piacot belépő szintű modellekkel és profi fényképezőgépekkelis. Komoly játékosnak számítanak mind a riporter- mind a stúdiófotós szegmensben. A 4-számjegyű Nikon fényképezőgépek (pl. D3400) a kezdő szintet jellentik, a 3-számjegyes Nikon gépek (pl. Nikon D810) a félprofi és profi osztályt képviselik, az 1-számjegyű Nikon fényképezőgépek pedig a gyártó zászlóshajói (pl. D5).

Nikon COOLPIX - Kompakt Nikon fényképezőgépek

Nem csak a profi felhasználók, de az „egyszerű halandók“ számára is készülnek Nikon fényképezőgépek. A kompakt Nikon gépek a Coolpix fantázianevet viselik. Ezek a Nikon fényképezőgépek legnagyobb előnye a profi gépekből átmentett remek kezelhetőség és megbízható automatikus beállítások, amelyek segítenek bármely körülmények között remek képeket lőni. Kis méretüknek hála a kompakt Nikon fényképezőgépek zsebben is elférnek és mindig rendelkezésünkre állnak.

Nikon fényképezőgép COOLPIX
Ütésálló Nikon fényképezőgépek

Ütésálló Nikon fényképezőgépek

Kifejezetten erős a Nikon fényképezőgépek ütésálló csoportja. Szintén a Coolpix sorozatba tartoznak, vízálló és strapabíró kialakításuknak hála ideális társak vízitúrákhoz, medencepartikhoz de túrázáshoz is. Az ütésálló Nikon fényképezőgépek 4K videó rögzítésére is alkalmasak és több színváltozatban készülnek, a terepszínű változatok megjelenése nagyon megnyerő.

MILC Nikon fényképezőgépek

A Nikon igazán komolyan, 2018-ban szállt be a robbanásszerűén fejlődő MILC gépek piacára. Ekkor jelent meg a Nikon Z6, amelyet rövidesen követett a Z7 Nikon fényképezőgép. A Nikon így egyből a profi szegmensben kezdte a terjeszkedést, mivel ezek a MILC Nikon fényképezőgépek megjelenésben és ergonómiában nagyon hasonlítanak a tükörreflexes gépekre. Ezután kezdett a gyártó visszafelé építkezni és piacra dobta a Nikon Z50 fényképezőgépet, amely APS-C szenzort kapott és árban sokkal elérhetőbb, mint a profi MILC Nikon fényképezőgépek.

MILC Nikon fényképezőgépek
Bridge Nikon fényképezőgépek

Bridge Nikon fényképezőgépek

A Nikon gépek nagyon széles palettájáról tanúskodnak a bridge fényképezőgépek, amelyek a gyártó tapasztalatait a vázak és objektívek terén egy testben ötvözik. Az ultrazoom típusú Nikon fényképezőgépek esetében a 60× optikai zoom sem ritka, miközben a fényerejük észszerű határokon belül mozog. A bridge Nikon fényképezőgépek ideálisak azon fotósok számára, akik meg szeretnének ismerkedni például a természetfotózással, de a költségvetésük nem teszi lehetővé a drága ultrateleobjektívek megvásárlását.

Paraméterek módosítása
93 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10