Oldal frissítése

Nikon D850

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikon D850


Magas igényei kielégítik a tökéletességet kompromisszumok nélkül? Nagyszerű, mert a Nikon D850 Full Frame Mirror megegyezik vele. Kapjon páratlan minőséget a munkájához , kombinálva a szélsőséges felbontást, nagy érzékenységet, pontos pontosságot és egyedi sebességet . Kivételes részleteket készíthet fényképekkel és nagy formátumú fényképeket nyomtathat. Rögzítse a valós mozgóképet 4K felbontásban, és kihasználja az integrált WiFi, Bluetooth vagy két kártyás memóriahelyeket.


D850

Új Full Frame SLR fényképezőgép Nikon D850 karosszéria

Kompromisszum nélküli technológia

A Nikon D850 Full Frame FX érzékelővel rendelkezik, amely tökéletes képeket készít a stúdióban vagy a világ másik végén. Találsz 45-et.7 millió effektív megapixel , gazdag részleteket készítve. A fotodióda közvetlen fényérzékelője nem rendelkezik anti-aliasing szűrővel, és tartalmaz egy mikro-lencsetisztító rendszert, ahol nincsenek rések és felső tükröződésgátló bevonat. Ennek hatása az, hogy a fény a nagyobb hatékonyságú fénydiódákkal kapcsolja be, ami nagymértéApproxen növeli a kapott fotók dinamikus tartományát.

Minden intézkedést rendkívül részletesen készítsen

A Nikon D850 segítségével 7 sn / s gyors pillanatfelvételt készíthet, mely 9 s / s-ra emelhető az MB-D18 akkumulátorral az EN-EL18B akkumulátorral. Még akkor is, ha a fényképezőgép a legmagasabb minőségű RAW formátumban készít felvételt, teljes felbontású képeket kap. A fényképezőgép hihetetlen 153 fókuszponttal van felszerelve, és egy dedikált fókuszáló mikroprocesszor biztosítja a tárgy gyors felismerését még nagy sebességnél is.

D850

A sebesség, a részletesség és a pontosság páratlan kombinációja

Mi a Nikon D850 superior?

  • Full Frame FX formátumú érzékelő
  • Extrém fényképek részletei
  • Gyors soros fogás
  • Tökéletes videóminőség
  • Forgatható érintőképernyő
  • Integrált WiFi és Bluetooth vagy USB 3.0
  • Kiváló munka még rosszabb fényviszonyok mellett is
  • Ez a tökéletes választás a szakemberek számára
D850
D850

Élőkép gazdag színekkel

Nagyszerű megjelenítés a képekről minden szögből

A Nikon D850 nagyméretű, 3,2 "-os TFT LCD érintőképernyővel rendelkezik. Ráadásul a billentő szerkezete drámai módon növeli a kamera használatát. Képeket is készíthet a földről vagy a fej fölött. A kijelző tökéletes felbontása 2 359 000 képpont és széles 170 fokos látószög. A napsugárzás maximális láthatósága vagy az akkumulátor mentése kézi fényerőszabályzással van felszerelve.

Fújja meg tapasztalatait

Nagy felbontású részleteket élvezhet videók felvételekor is. A Nikodn D850 képes rögzíteni 4K UHD felbontásban 30 képkocka / mp-en (Full HD 60 képkocka / másodpercenként), így kiválóan alkalmas nagyszerű klipek és filmek készítésére. Valódi formátumban nem kell aggódnia a kivágások vagy a kiterjesztési tényezők miatt. A lövések tökéletesek lesznek.

D850

A filmes formátum kivételes minősége

D850

Fejlett minőség nagy ISO értékeken

Közelképeket készítsen a sötét jelenetről is

Tapasztalja meg azokat a képeket, amelyek szinte teljesen digitális zajtól mentesek még nagy ISO-szinten. A Nikon D850 egy Expeed 5 processzort tartalmaz, amelyet a D5-ből vettek fel, és amely gyorsan képes feldolgozni a képeket fenomenális érzékenységi értékekkel. A tartomány 65-25,600, és bővíthető 32-102,400-ra. Emellett az Advanced Auto Focus System kiváló pontossággal működik a -3 EV fényerő mellett.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Tükörreflexes fényképezőgép
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Állványmenet

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Min. záridő 1/8 000 s
Maximum ISO 102 400
Sorozatfelvétel maximális sebessége 7 fps

Objektív

Bajonett Nikon F

Kijelző

Kijelző mérete 3,2 " (8,13 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Nikon EN-EL15A
Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  OI209d1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05