Oldal frissítése

Nikon COOLPIX B700

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikon COOLPIX B700

A Nikon COOLPIX B700 Ultrazoom fényképezőgép egy  reprezentatív képviselője az új B- sorozatnak,  amely a népszerű L és P előző sorozatok hagyományait folytatja. 60 –szoros optikai zoommal rendelkezik, és egy 1 / 2,3 "BSI CMOS érzékelővel. Olyan  rajongók számára alkalmas, akik szeretnék elkapni a közeli és a távoli tárgyakat és cselekvéseket tökéletes minőségben.  Egy csuklós kijelzővel rendelkezik, ergonomikus kialakítású és könnyű megtartani. Kényelmesen illeszkedik a kézbe,  klasszikus stílusban tervezték,  és kiváló teljesítményt nyújt zsebnyi méretben.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt 60-szoros UltraZoom
  • A hatékony vibrációcsökkentés tökéletes fényképezést tesz lehetővé
  • Elektronikus kereső 100% -os lefedettséggel
  • Változtatható szögű monitor, átlója  3 hüvelyk
  • SnapBridge funkció az állandó kapcsolattartáshoz egy okostelefonnal vagy tablet-tel
  • Intuitív interfész az egyszerű tájoláshoz
  • Videofelvétel 4K / Ultra HD felbontással
  • Teljes menü cseh nyelven

Élvezze a 60-szoros zoom-ot!

A készülék alapját  a CMOS 20,3 megapixel felbontású képérzékelő és az erőteljes objektív NIKKOR  60-szoros zoom lencsék jelentik, mely utóbbiak 120-szorosra bővíthetőek  a Dynamic Fine Zoom funkcióval.  Ezzel a géppel az ember lekaphat  állatokat a természetben, biztonságos távolságból, csillagokat az éjszakai égbolton, és bármilyen akciót egy sportesemény során. A lencsék látószöge   a 24mm –es széles látószögtől terjed   a 1440 mm –es szuper-objektív lencséig, és még makró felvételek is készülhetnek  1 cm-re a lencsétől. Mindez kiváló minőségben, a  Super ED   optikai üveggel,  nagyon hatékony másodlagos spektrum - korrekcióval és  kiváló színhiba korrekcióval.

Integrált optikai kereső

Az 5mm (0,2 hüvelykes) LCD elektronikus kereső 921.000 pixel nagy-felbontású,  és a képmező 100%-os lefedettségét biztosítja. Így Önnek mindig teljes áttekintése lesz arról, hogy mit fog a kép tartalmazni. Amint az ember szeme közeledik a keresőhöz, a szemérzékelő automatikusan bekapcsolja a monitor mellett a keresőt is, így könnyen lehet mindkettőt használni egyszerre. A keresővel történő fényképezés akkor hasznos, ha  helyhiányban szenvedünk,  és ilyenkor a stabil kamera-fogás is biztosított,  minimális vibrációval.

Hajtsa ki kényelmesen a forgópántos monitort!

A dönthető,  3 hüvelyk átmérőjű, 921.000 pixel felbontású monitor lehetővé teszi a könnyű fényképezést és a kreatív kompozíciók megalkotását úgy, hogy mindig pontos információt ad arról, ami végül is a képeken látható lesz. Csuklós kialakítása lehetővé teszi a képek és filmek készítését szokatlan irányokból is nagyon kényelmesen. Nagyon éles a képe, a színek valósak és  kiváló láthatóságúak még ferde irányból nézve is. Az antireflexiós és akril ujjlenyomat-védő bevonat  mindig tiszta képeket biztosít az 5-fokozatú fényerő-szabályozásnak köszönhetően, ami   tökéletes láthatóságot biztosít még napos időben is.

Működtesse  fényképezőgépét  mobiltelefonjával!

A WiFi kapcsolatnak és a kamera SnapBridge funkciójának köszönhetően távirányíthatja fényképezőgépét  okostelefonja  vagy tablet gépe segítségével is. Szinkronizálja képeit mobiltelefonjával, majd könnyedén megoszthatja őket barátaival és családjával. Arra is használhatja telefonját, hogy  bizonyos funkciókat irányítson a fényképezőgépen, vagy hogy  tartsa az órát, vagy magát a készüléket frissítve, naprakészen.
 

Fényképek nyomtatása egyszerűen

A fényképezőgép támogatja a PictBridge szabványt, amely lehetővé teszi fényképek nyomtatását a számítógép használata nélkül. A PictBridge-nek köszönhetően Ön bármilyen  gyártmányú nyomtatón ki tudja nyomtatni a fényképeit. Ezt a technológiát használva Ön  gond nélkül elindíthatja a nyomtatást. Csatlakoztassa a fényképezőgépet a nyomtatóhoz vagy a vezeték nélküli Wi-Fi –n, vagy USB-kábelen keresztül, és  máris nyomtathatja a  lenyűgöző fotókat kiváló minőségben anélkül, hogy bekapcsolná a számítógépet.

Kód:  OI260a2np
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05