Oldal frissítése

Niceboy VEGA 5

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Niceboy VEGA 5

Ha minőségi, mini akciókamerát keres, hogy dinamikus felvételeket készítsen a nyaralásokról, vagy bármilyen sporteseményről, beleértve az extrém sportokat is, minden bizonnyal érdekelni fogja a Niceboy márka legújabb slágere. A Vega 5 kiváló minőségű Sony érzékelővel rendelkezik, mely lehetőéve teszi, hogy a videókat és a fényképeket a lehető legjobb minőségben rögzítse. A széles látószög elkápráztatja, hiszen ezt a minőséget a legtöbb készülék meg sem közelíti. Ezen kívül a Vega 5-öt megbízható stabilizátorral, WiFi-vel, hosszú expozícióval, slow motion (lassított felvétel), és még sok egyéb funkcióval látták el. A csomag a kiegészítők széles skáláját tartalmazza, és nem hiányzik a vezeték nélküli vezérlő sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Sportfelvételek készítéséhez: kiváló minőségű videók és fényképek
  • Széles látószögű Sony érzékelő 
  • Csúcsminőségű felvételkészítés
  • Professzionális EIS stabilizáció
  • WiFi adatátvitel
  • 2"-os LCD kijelző
  • A csomag a kiegészítők széles skáláját tartalmazza
  • "Kapcsolj be & rögzíts" funkció

Csak a legjobb funkciókat kínálja

A Niceboy Vega 5 kamerával kompromisszumok nélküli, 30fps melletti, 4k felbontású felvételeket készíthet. A fényképek felbontása 16 Mpx. Mindezt a fejlett EIS stabilizáció és a minőségi Sony chip támogatja. A kamera rendelkezik a "Kapcsolj be & rögzíts" funkcióval, mely lehetővé teszi, hogy a bekapcsolásért felelős gomb megnyomása után azonnal elkezdjen rögzíteni. Nem kell újra lenyomnia a gombot, így sosem marad le a váratlan események megörökítéséről. Lehetősége van slow motion (lassított felvétel) üzemmódban is felvételt készíteni. A fényképészet rajongói bizonyára nagyra fogják értékelni a hosszú záridő nyújtotta lehetőséget, melynek köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is kiváló fényképek készíthetők.

A funkciók hosszú listája

A Niceboy Vega 5 kamera egy miniatűr eszköz tele számtalan hasznos funkcióval. Bizonyára meg fogja Önt lepni automata üzemmódjával, melyben ciklikusan felülírja a felvételeket, így lehetővé teszi a hosszú ideig tartó, folyamatos felvételt. A Vega 5 kamera használható time-lapse videók vagy sorozatfelvétel készítésére. Lehetséges az ISO és az expozíció értékének beállítása. A lehetőségek száma valójában korlátlan, minden az Ön kreativitásától függ, hiszen a csomag kiegészítők széles választékát tartalmazza. Többek között hasznos állványokat (beleértve a víz alatti állványt, 30m-ig), és számos rögzítéshez használatos elemet tartalmaz. Ezen kívül a kamerához jár egy vezeték nélküli távirányító is. Természetesen az eszköz részét képezi a MicroSD kártya bemenet (max. 32GB-ig), és a beépített WiFi, melynek hasznos funkcióit biztosan élvezni fogja.

Paraméterek

Érzékelő felbontása 12 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4
Felvétel maximális hossza 90 perc

Kimenetek

Audio/Video micro HDMI
Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 050 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 1,5 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 58 g
Szélesség 6,3 cm
Magasság 4,1 cm
Mélység 3,3 cm

Szín

Szín Fekete

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vízálló tok, Távirányító, Rögzítő sisakhoz
Kód:  NCB001f
Termékszám:  8594182422528
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10