Oldal frissítése

Niceboy PILOT XRS

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy PILOT XRS

A Niceboy PILOT XRS egy pontosan kidolgozott autós kamera, amely kiváló tartóssággal és megbízhatósággal rendelkezik. A kamera Full HD felbontást kínál 30 kép/mp sebességgel, így minden helyzetben tökéletes képet nyújt. A praktikus funkcióknak és a kiváló minőségű technológiáknak köszönhetően a Niceboy PILOT XRSkameraproblémamentesen használható éjjel-nappal. A Full HD felbontás mellett a kamera G-érzékelővel, WDR technológiával vagy mágneses tartóval is büszkélkedik. Ha minőségi kamerára vágysz önmagad és autód megbízható védelme érdekében, a Niceboy PILOT XRS ideális választás lesz számodra.

A Niceboy PILOT XRS autós kamera legfőbb jellemzői

  • WiFi a kamera és az alkalmazás összekapcsolásának lehetőségével
  • Parkoló mód
  • Többnyelvű menü
  • WDR technológia kontrasztos fényviszonyok között történő felvételhez
  • Valódi Full HD felbontás (1920 × 1080) 30 kép/mp sebességgel
  • Kiváló f/1,8 rekeszérték, amely támogatja az éjszakai felvételek minőségét
  • Mágneses tartó a kamera könnyű kezeléséhez
  • G-érzékelő a felvételek törlés elleni védelméhez
  • Mozgásérzékelés
  • 2,45 hüvelykes IPS kijelző kijelző kikapcsoló funkcióval éjszakai vezetéshez
  • GPS modul (opcionális)

Niceboy PILOT XRS má Full HD rozlišení

A Niceboy PILOT XRS autós kamera Full HD képet kínál 30 kép/másodperc képsebességgel. A széles, 150 ° -os látószögnek köszönhetően a kamera nagyszerű áttekintést nyújt és még nagyon gyors mozgást is rögzít. A felvétel csúcsminőségét egy teljesen üveg, 6 rétegű lencse is támogatja, amely éles és tiszta felvételeket garantál.

Tartó mágneses rögzítéssel

Praktikus mágneses tartó áll rendelkezésre a Niceboy PILOT XRS kamera egyszerű és gyors felszereléséhez. A kiváló minőségű rögzítésnek köszönhetően a kamera stabilan rögízthető a szélvédőhöz. A WiFi és az alkalmazás segítségével a kamera könnyen vezérelhető mobiltelefonnal. A csomag egy2 USB-kimenettel ellátott autós töltőt, amely a Niceboy PILOT XRS autós kamera és okostelefon töltésére szolgál.

Tökéletesen tiszta és világos felvétel minden helyzetben

A Niceboy PILOT XRS autós kamera WDR technológiával rendelkezik, amely jobb felvételt biztosít kontrasztos körülmények között, és részletes képet nyújt sötét és világos környezetben egyaránt. Kiváló minőségű f/1,8 objektív együtt a Niceboy PILOT XRS autós kamera minden helyzetben kiválóminőségű képet nyújt.

A G-érzékelő a felvétel zárolására szolgál

Érzékeny G-szenzor áll rendelkezésre, amely tökéletes védelmet nyújt a Niceboy PILOT XRS kamera által tárolt adatok elvesztése ellen.  Ütközés vagy váratlan mozgásváltozás esetén ez az érzékelő rögzíti a felvételt, megakadályozva annak lehetséges törlését. Az összes rögzített képet hurokfelvételenrögzítfokozatosan, és amikor a kapacitás megtelik, a régi felvételeket automatikusan felülírják az újak. Parkolás módban a Niceboy PILOT XRS bekapcsolja magát ütközés vagy behatolási kísérlet esetén, így tökéletes bizonyíték lesz kezedben.

A Niceboy PILOT XRS könnyen kezelhető

Az átlátszó, 2,45 hüvelykes IPS kijelző garantálja a Niceboy PILOT XRS autós kamera könnyű működését. Kompakt méreteinek köszönhetően a kamera vezetés közben nem akadályozza a kilátást. A kamera mellett GPS modult is vásárolhatsz, amellyel nyomon követheted az útvonalat a Google térképen.

A Niceboy PILOT XRS autós kamera csomag legfőbb jellemzői

  • Niceboy PILOT XRS autós kamera
  • Szélvédő tartó mágneses rögzítéssel
  • Autós töltő 2 USB kimenettel
  • Többnyelvű kézikönyv

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, Micro USB interfész

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Hang nélkül

Típus és funkció

Típus Autóba, Autós - hátsó

Elemek

Tápellátás típusa USB
Kód:  NCB196a1
Termékszám:  pilot-xrs
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05