Oldal frissítése

Niceboy Pilot XR Radar

3,9 56 értékelés
54 090 Ft

Niceboy Pilot XR Radar

A Niceboy bemutatja a forradalmi Niceboy PILOT XR Radar fedélzeti kamerát sebességmérő adatbázisával, integrált GPS-szel és kiváló felvételi minőséggel, valódi 2K vagy Full HD felbontással, 60 képkocka/másodperc sebességgel. A Niceboy PILOT XR Radar kiemelkedik a mágneses rögzítéssel történő egyszerű telepítéssel, a wifin keresztüli vezérlést pedig egy praktikusmobilalkalmazás biztosítja. A Niceboy PILOT XR Radar használatakor értékelni fogod a kompakt kialakítást is, amely a kamerát nagyon diszkrétté teszi.

Minőségi alkatrészek a kiváló kép érdekében

A Sony IMX 335 érzékelőnek és a Novatek 96670 chipnek köszönhetően minden helyzetben prémium minőségű felvételt készíthetsz. A Niceboy PILOT XR Radar autós kamera Full HD felbontást kínál 60 FPS mellett, hogy a lehető legsimább videót nyújtsa. Ráadásul az interpolált 4K felbontással, a H.265 kodekkel és a natív 2K-val a kamera a legapróbb részleteket is megbízhatóan rögzíti. 

Radarok és sebességmérő kamerák adatbázisa a zökkenőmentes vezetés érdekében

A PILOT XR Radar autós kamera a sebességmérő kamerák és a radarok adatbázisát kínálja. Megbízhatóan és időben figyelmeztet a mérésekre, így jó előre módosíthatod a vezetési sebességet, és pénzt takaríthatsz meg, hiszen elkerülöd az esetleges bírságokat. 

Niceboy PILOT XR Radar

Kiváló minőségű éjszakai felvételek

A Niceboy PILOT XR autós kamera hétrétegű, teljesen üvegből készült, f1/8 rekesznyílású lencséjének köszönhetően éjjel-nappal kiváló minőségű felvételt biztosít. 

Niceboy PILOT XR Radar

Praktikus alkalmazás

A Niceboy PILOT XR autós kamera kompatibilis egy okostelefonos alkalmazással, amely megkönnyíti a beállítások módosítását és a lejátszás vezérlését.

Niceboy PILOT XR Radar

Jól látható kijelző

A jól látható 2,45"-os kijelzőnek köszönhetően a Niceboy PILOT XR autós kamera könnyen kezelhető és a menü jól  áttekinthető.

Niceboy PILOT XR Radar autós kamera beépített GPS modullal

A beépített GPS modulnak köszönhetően a Niceboy PILOT XR Radar autós kamera lehetővé teszi, hogy tökéletesen feltérképezd az útvonalat. Automatikusan rögzíti a koordinátákat és a sebességet, és jól láthatóan megjeleníti a Google térképen. A Niceboy PILOT XR Radar autós kamerával tökéletes információkat kaphatsz utazásaidról.

Niceboy PILOT XR Radar

A felvétel zárolása

A Niceboy PILOT XR autós kamera megbízhatóan érzékeli a hirtelen mozgásváltozásokat, és lezárja a felvételi sorozatot. Ez védi a felvételt a felülírás vagy törlés ellen.

Niceboy PILOT XR Radar

TWD technológia

A továbbfejlesztett kontrasztérzékelésnek köszönhetően a Niceboy PILOT XR autós kamera részletes képeket készít sötét vagy világos területeken is.

Niceboy PILOT XR Radar

170°-os látószög

A Niceboy PILOT XR autós kamera széles, akár 170°-os látószöget biztosít, így lefedi a járműved előtti teljes területet.

A Niceboy PILOT XR Radar autó kamera egyszerű felszerelése

A Niceboy PILOT XR Radar autós kamera használatakor értékelni fogod az egyszerű és gyors felszerelést. Egyszerűen helyezd a kamerát a mágneses rögzítő segítségével a szélvédőre, és máris használatra kész. Így nem kell időt vesztegetned a hosszas rögzítéssel, és azonnal útnak indulhatsz. 

Niceboy PILOT XR Radar

Gesztusfotózás

A Niceboy PILOT XR autós kamera lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal azonnal fényképeket készíts, így nem kell keresgélned a mobiltelefonodat.

Niceboy PILOT XR Radar

Töltő 2 kimenettel

A Niceboy PILOT XR tartalmaz egy gyújtótöltőt 2 USB kimenettel. Egyszerre töltheted fényképezőgépedet és mobiltelefonodat.

Niceboy PILOT XR Radar

Memóriakártyák

A Niceboy PILOT XR autós kamera legfeljebb 128 GB-os memóriakártyákkal kompatibilis.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Érzékelő felbontása 12 Mpx
Kijelző mérete 2,45 "

Típus és működés

Képstabilizálás Stabilizátor nélkül
Típus Autóba
Jellemzők GPS, Parkoló mód, G-szenzor

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD
Támogatott video formátumok MP4
SD kártya max. méret 128 GB

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 260 mAh
Akkumulátor megjelölése Li-Ion
Tápellátás típusa Szivargyújtó

Méretek és tömeg

Tömeg 72 g
Szélesség 7,25 cm
Magasság 4,37 cm
Mélység 3,62 cm

Szín

Szín Fekete

Látószög 170 °
Objektív fényerőssége f/1,8
Érzékelő típusa Sony IMX335
Érzékelő felbontása 12 Mpx
Kijelző mérete 2,45 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Ultra HD (3840×2160)

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők GPS, Hurok felvétel, Parkoló mód, G-szenzor

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Akkumulátor-kapacitás 260 mAh
Kód:  NCB017a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  pilot-xr-radar
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15