Oldal frissítése

Niceboy ORYX M600

4,7 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy ORYX M600

A Niceboy bemutatja a gamer kiegészítők új kollekcióját, amelyet ORYX névre kereszteltek és a lelkes gamerek igényeihez igazítottak. Az ergonomikus Niceboy ORYX M600 gamer egér egy precíz optikai érzékelőt rejt, amelynek érzékenységét 10 000 DPI értékig szabályozhatod. Emellett a különleges ORYXszoftverrel beállíthatod az egér érzékenységét, a makrót a 8 programozható gombhoz és a háttérvilágítás színét is. Továbbá a Niceboy ORYX M600 egér 32 bites ARM processzorral dolgozik, belső memóriáján tárolja a beállításokat.

A Niceboy ORYX M600 gamer egér legfőbb jellemzői

  • Minőségi optikai érzékelő
  • 10 000 DPI (8 állítható üzemmód)
  • 8 programozható gomb
  • ORYX szoftver
  • Állítható háttérvilágítás
  • Belső memória
  • Ergonomikus forma
  • Fonott kábel

10000 DPI-s precíz érzékelő

Irányítsd az eseményeket a játékban maximális pontossággal. A Niceboy ORYX M600 egér csúcs-modern optikai érzékelővel dolgozik, maximum 10 000 DPI érzékenységig szabályozható. 8 előre beállított üzemmóddal áll a rendelkezésedre, amelyek között könnyedén válthatsz a gombok segítségével. A mellékelt ORYX szoftveren lehetőséged van az érzékenységhaladó konfigurálására is.

Integrált memória

A készülék 32 bites ARM processzorral és beépített memóriával rendelkezik, ennek köszönhetően az érzékenysége, a háttérvilágítás vagy a makró beállítások menthetők anélkül, hogy a számítógép minden egyes bekapcsolásakor újra konfigurálni kellene azokat.

Makró telepítő szoftver

A Niceboy ORYX M600 gamer egér a saját ORYX szoftverével érkezik, ezen könnyedén beállíthatod a 8 programozható gomb funkcióit és makróit. Ezen felül az egér stílusos hét zónás RGB háttérvilágítással készült, amely teljesen programozható.

Tökéletes ergonómia

Már az egér tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a maximálisan kényelmes és természetes mozgására. Az egér formájának hála tökéletesen illik a kézbe, felületének anyaga kellemes érintésű. A kifinomult gombjaival gyors és intuitív a működése. 

Ellenálló fonott kábel

A Niceboy ORYX M600 egér első pillantásra lenyűgöz kiváló minőségű megmunkálásával, amelyet az igazán ellenálló és erős prémium fonott kábel tesz teljessé. Ez garantálja a rugalmasságot a komfortos és korlátok nélküli használathoz.

Csomag tartalma

  • Niceboy ORYX M600 gamer egér
  • Használati utasítás

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 10 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Fekete
Kód:  NCB001g6
Termékszám:  8594182423709
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15