Oldal frissítése

Niceboy ORYX M400

2,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy ORYX M400


A Niceboy bemutatja a gamer kiegészítők új kollekcióját, amelyet ORYX névre kereszteltek és a lelkes gamerek igényeihez igazítottak. Az ergonomikus Niceboy ORYX M400 gamer egér 7 gombbal és súlyokkal rendelkezik, utóbbival állítható az egér tömege. Az optikai érzékelővel 6400 értékig szabályozható a DPI a precíz irányításért. Emellett beállíthatod az egér érzékenységét, a makró gombokat és a háttérvilágítás színét is a különleges ORYX szoftverrel.

A Niceboy ORYX M400 gamer egér legfontosabb jellemzői

  • Minőségi optikai érzékelő
  • 6400 DPI (5 állítható üzemmód)
  • 7 programozható gomb
  • ORYX szoftver
  • Állítható háttérvilágítás
  • Cserélhető súlyok a tömeg beállításához
  • Ergonomikus forma
  • Fonott kábel

6400 DPI-s precíz érzékelő

A Niceboy ORYX M400 egér precíz optikai érzékelővel dolgozik, maximum 6400 DPI érzékenységig szabályozható. 5 előre beállított üzemmóddal áll a rendelkezésedre, amelyek között könnyedén válthatsz a gombok segítségével. A mellékelt ORYX szoftveren lehetőséged van az érzékenység haladó konfigurálására is.

Állítható tömeg

A Niceboy ORYX M400 súlyok készletével érkezik, ezekkel beállíthatod a számodra ideális, az igényeidnek megfelelő tömegét. Ez a funkció elegendő rugalmasságot biztosít a gyors és pontos mozdulatokhoz.

Makró telepítő szoftver

A Niceboy ORYX M400 gamer egér a saját ORYX szoftverével érkezik, ezen könnyedén beállíthatod az egyes gombok funkcióit, a makró gombokat vagy a háttérvilágítást a tetszésed szerint.

Tökéletesen illeszkedik a kézbe

Már az egér tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a maximálisan kényelmes és természetes mozgására. Az egér formájának és a megfontoltan elhelyezett vezérlőgomboknak hála tökéletesen illik a kézbe, lehetséges a kurzor gyors és intuitív irányítása.

Ellenálló fonott kábel

A Niceboy ORYX M400 egér első pillantásra lenyűgöz kiváló minőségű megmunkálásával, amelyet az igazán ellenálló és erős prémium fonott kábel tesz teljessé. Ez garantálja a rugalmasságot a komfortos és korlátok nélküli használathoz.

Csomag tartalma

  • Niceboy ORYX M400 gamer egér
  • Használati utasítás

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 6 400 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Fekete
Kód:  NCB001g5
Termékszám:  8594182423693
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05