Oldal frissítése

Niceboy ORYX M220 Zen

4,6 24 értékelés
4 990 Ft

Niceboy ORYX M220 Zen

A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér kitűnik stílusos és ergonomikus formatervezésével, amelynek köszönhetően tökéletesen illik a kézbe. Az egeret kiváló minőségű hardver, 6 gomb és maximum 4200-as DPI érték jellemzi különböző színekkel és állítható módokkal. A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér sokkal intenzívebb játékélményt biztosít, a kifogástalan és állítható érzékenységével pedig mindig páratlan módon igazodik az igényeidhez. Legyél akár a shooter, stratégiai vagy sportjátékok rajongója, a Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér a megfelelő választás a lenyűgöző játékélményhez.

A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér legfőbb jellemzői

  • Szenzitív érzékelő az azonnali reakcióhoz
  • 6 DPI mód a tökéletes beállításokhoz
  • Ellenálló gombok Huano kapcsolókkal
  • Niceboy ORYX M220 Zen teflon talp a könnyű mozgásért
  • Csúszásgátló kezelés a stabil fogásért
  • Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér 1,8 m hosszú rugalmas kábellel

Szenzitív érzékelő az azonnali reakcióhoz

A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér maximum 4200 DPI felbontású Pixart 3319 érzékelővel büszkélkedhet, ezzel gondoskodik a kezed mozdulatainak tökéletesen precíz továbbításáról. Így teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Niceboy ORYX M220 Zen gamer egérrel minden helyzetben zökkenőmentesen és még időben reagálhatsz.

Niceboy ORYX M220 ZEN egér ellenálló gombokkal, Huano kapcsolókkal

Az agresszív játékstílus kedvelőinek jó hír, hogy a Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér Huano kapcsolókkal készült 6 érzékeny és ellenálló gombbal érkezik. Ez lehetővé teszi az egyértelmű válaszreakciót páratlan és azonnali visszajelzéssel már egyetlen kattintás után.

6 DPI mód a Niceboy ORYX M220 ZEN egér tökéletes beállításához

A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér 6 állítható DPI érzékenységet kínál 800 és 4200 értéktartományban. Ez azt jelenti, hogy könnyedén kiválaszthatod a számodra megfelelő sebességet és precizitást bármikor, azaz egyszerűen elérheted az elképzelésed szerinti kifogástalan beállításokat.

Teflon talp a könnyű mozgásért

A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér könnyű használatáért a teflon talp felel, amelyen az egér mozgása sima, a karcállósága pedig jelentős mértékben magasabb.

Niceboy ORYX M220 ZEN egér csúszásgátló kezeléssel a biztos fogásért

A Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér oldalait csúszásmentes felülettel készítették el az igazán stabil fogás eléréséhez. Emellett maga az egér igazán könnyű, így probléma nélkül játszhatsz vele nagyon hosszú ideig.

Csomag tartalma

  • Niceboy ORYX M220 Zen gamer egér
  • Használati utasítások

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Érzékelő

Érzékenység 4 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  MG137a6d6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  oryx-m-220-zen
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15