Oldal frissítése

Niceboy HIVE sport

4,4 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE sport


A Niceboy HIVE sport vadiúj fülhallgató bővelkedik az újításban, amelyek hozzájárulnak a zenehallgatás még élvezetesebbé tételéhez mindenféle tevékenység során. A kapcsolatot az új Bluetooth 4.1 teszi lehetővé, amely sokkal stabilabb és energia-takarékosabb, mint elődjei. Az akkumulátor is keresztülment néhány fejlesztésen és most szinte páratlan élettartammal rendelkezik. A HIVE fejhallgató ezen kívül is sok olyan új technológiával rendelkezik, amelyek a mindennapok hasznos kiegészítőjévé alakítják.



Első osztályú teljesítmény

A lehető legjobb sport közbeni zenehallgatáshoz a HIVE CSR osztályú chipsetet használ, amely a Bluetooth 4.1-gyel együtt biztosítja a nagyszerű kapcsolatot akár 10 méteres távolságban. Nem számít, hol edzel, mivel a fejhallgató CVC 6,0 és APT-X zajszűrő technológiával van felszerelve. Már semmi sem fog zavarni, így kihozhatod magadból a maximumot.


Kiváló akkumulátor-élettartam

A Niceboy HIVE sport fejhallgató kiváló akkumulátorral van felszerelve, amellyel akár 10 órán keresztül hallgathatod a zenét. Hosszú élettartamához hozzájárul a fejlett Bluetooth 4.1 technológia, amely lényegesen alacsonyabb követelményeket támaszt az akkumulátorral szemben. Ez a fejhallgató gyakori társad lesz bármilyen tevékenység során, és biztos lehetsz benne, hogy a végsőkig kitart melletted.


Maximális szabadság sportolás közben

A HIVE sport fejhallgatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb sportolók elvárásainak is és társ maradjon a tevékenységük során. Ehhez hozzájárul a felhasznált anyagok minősége, az ergonómikus formájú fülklipek és az IPX4 por- és vízálló technológia. Egyetlen fontos hívást sem kell kihagynod a handsfree, kéz nélküli funkciónak köszönhetően. Ezzel a fejhallgatóval egyszerre élvezheted a zenehallgatás és a mozgás örömét.


A Niceboy HIVE sport fejhallgató főbb tulajdonságai

  • Különböző méretű füldugók
  • Beépített mikrofon
  • Kiváló minőségű hang
  • Vízálló
  • Ergonomikus klipszes kialakítás
  • Vezérlő gombok a fejhallgatón

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  NCB050d
Termékszám:  8594182422870
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20