Oldal frissítése

Niceboy HIVE

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE


A Niceboy HIVE kiváló minőségű fülhallgatójával a korábbi HIVE sorozat utódja, és sok izgalmas újdonságot tartogat számunkra. A lejátszás egy stabil vezeték nélküli kapcsolaton keresztül történik, az új Bluetooth 4.1 technológiával, amely energiatakarékos. A fejhallgató nagyszerű útitárs, mivel árkategóriáján belül páratlan akkumulátor-élettartamot kínál.



 Niceboy fejhallgató, a megfelelő útitárs 

Ha Ön is gyakran, napi rendszerességgel használja a fejhallgatóját, akkor egyenesen imádni fogja ezt a terméket. A Niceboy HIVE fülhallgatók elkísérik majd, bárhova is menjen, és rendkívül hasznosak lesznek a hívások fogadásához, illetve ha hosszasan, maximum 5 órán át szeretne zenét hallgatni.


Főbb jellemzők Niceboy HIVE fülhallgatók

  • Egy töltéssel akár 5 óra lejátszási idő
  • Hangerőszabályzó és dalváltó gomb
  • Kristálytiszta hangzás
  • Beépített mikrofon a kihangosított hívásokért
  • Akár 10 méteres hatótávolság

Nagyfokú kényelem a Niceboy HIVE fülhallgatókkal

A Niceboy HIVE fülhallgatókat egy vezérlőpult egészíti ki, amely az összekötő kábelen található. Intuitíven válthat hangerőt és/vagy a dalok sorrendjét. Az Ön kényelmét a tökéletesen lágy szilikon fülpárnák biztosítják. A beépített CSR chip, valamint a  CVC 6.0 zajcsökkentő funkció maximális zenei kikapcsolódást biztosít az Ön számára, valódi hangzással.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NCB050c
Termékszám:  8594182422863
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15