Oldal frissítése

Niceboy HIVE E2 zöld

4,5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE E2 zöld

A Niceboy HIVE E2 Bluetooth fejhallgató kiváló hangzást és komfortérzetet kínál. A hangminőséget, és a stabilitást a minőségi alkatrészek, és a Bluetooth 4.2 technológia biztosítja. Az akkumulátor akár 8 órán át történő zenehallgatáshoz is elegendő kapacitást biztosít. Egyszerű kezelhetőséget kínál közvetlenül a fejen - így nem okoz problémát a dalok közötti váltás, vagy a hangerő beállítása. A beépített mikrofon segítségével a Niceboy HIVE E2 fülhallgató könnyen kezeli a kihangosított telefonhívásokat is.  

Miért válaszd a Niceboy HIVE E2-t?

  • Megbízható Bluetooth 4.2 átviteli technológia 
  • Beépített akkumulátor akár 8 órás üzemidővel
  • A beépített mikrofonnak köszönhetően a kihangosított hívások könnyen kezelhetőek
  • Nagyon kényelmes anyagok és adapterek a testre szabott fülhallgatókhoz
  • Vezérlés közvetlenül a fülhallgatón
  • Többpontos kapcsolat két eszközzel

Vezeték nélküli, hosszú élettartamú fülhallgató

A fülhallgató egész napos társunk, így sok energiára van szüksége. Éppen ezért a Niceboy HIVE E2 hosszú élettartamú akkumulátort tartalmaz, amellyel akár 8 órán át is élvezheted a kedvenc zenéidet. A megnövekedett állóképességet a modern Bluetooth 4.2 verzió támogatja, alacsonyabb energiafogyasztást biztosítva, mint az alacsonyabb verziók. A kényelmes, all-inclusive töltést USB kábel biztosítja.

Niceboy HIVE E2 - kiváló minőségű hangzás és modern technológia

A kiváló minőségű chipset és egyéb fejlett technológiák használata a Niceboy HIVE E2 fülhallgatók számára éles, mégis erős hangzást biztosít. A hangminőséget a korszerű Bluetooth 4.2 átvitel is támogatja, amely stabil kapcsolatot biztosít akár 10 méteres hatótávolságban is. A Niceboy HIVE E2 fülhallgató beépített mikrofonja a kihangosított hívások kezelésére szolgál. A fülhallgató többpontos kapcsolatot kínál két eszközzel, így például egy eszközön használhatod a telefon funkcióit, míg egy másik készüléken zenét hallgatsz.

Maximális kényelem a fülhallgató viselése közben

A Niceboy HIVE E2 fülhallgató az egész napos használatra tervezett. Ezért könnyű és kellemes anyagokból készült. A kényelemet szolgálják a különböző méretű adapterek, és párnák is, így testre szabhatod a fülhallgatót a saját igényeidnek megfelelően. Könnyen beállíthatod a kábel hosszát a praktikus gyorskioldóval. A Niceboy HIVE E2 továbbá mágneses fülhallgatóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű bekapcsolást, és a biztonságos viselést a nyakon, még akkor is, amikor nem hallgatod a zenét. A Niceboy HIVE E2 készülékkel nem kell állandóan kivenned a telefonod a zsebedből.

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Kód:  NCB051c
Termékszám:  8594182423150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20