Oldal frissítése

NGS Skydusk

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NGS Skydusk

Az elegáns NGS Skydusk hangszóró egyedülálló zenés atmoszférát teremt, bárhol is használod. Kitűnő teljesítményével lenyűgözi majd minden barátodat a házibulikon vagy egyéb eseményeken. Első pillantásra egyértelmű, hogy előnye nemcsak négyszögletes, két hangsugárzóval és LED kijelzővel ellátott kialakításában rejlik, hanem a számos elérhető funkciójában is, amelyeket a felső oldalon található gombokkal irányíthatsz. A hangszóróval hallgathatsz FM rádiót, USB-meghajtón vagy memóriakártyán található zenéket, használhatod az audiocsatlakozót vagy a vezeték nélküli zeneátvitelt a Bluetooth 4.0 segítségével.

A kiváló minőségű NGS Skydusk hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű hang 30 W-os hangszóróval
  • A fekete hangszóró egyszerű kezelése 8 gombbal
  • A LED kijelző mutatja az aktuális zeneszám címét és a csatlakozási módot
  • A fekete NGS Skydusk támogatja a vezeték nélküli átvitelt a Bluetooth 4.0 segítségével
  • Tartó okostelefonokhoz, iPhone-okhoz és iPad-ekhez
  • Rengeteg csatlakozóval

Szinte bármit képes csatlakoztatni

Az NGS Skydusk fekete hangszóró lehetővé teszi az 5 különböző módon történő lejátszást. A legigényesebb a 10 méteres hatótávolságú Bluetooth 4.0. Sokan értékelni fogják az USB flash meghajtót, a memóriakártyát vagy a klasszikus audio csatlakozót is. Ha nem tudod eldönteni, mit hallgass, használhatod az FM rádiót.

Hogyan kell kezelni az erőteljes NGS Skyduskot?

Az NGS hangszóró 8 gombbal működtethető. Egyszerűen csatlakoztasd az elektromos hálózathoz, csatlakoztasd hozzá a kívánt zenelejátszó típusát és már hallgathatod is. Ezután léptethetsz a zeenszámokat közt, szabályozhatod a hangerőt, be- és kikapcsolhatod a lejátszót, vagy választhatod a dalok véletlenszerű lejátszását is. Egy ilyen hangszóró kötelező kellék minden zenerajongónak.

Kód:  NGS020g
Termékszám:  SKYDUSK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10