Oldal frissítése

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér

4,7 35 értékelés
Kiegészítők a termékhez

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 W, fehér


Nespresso De'longhi EN 500.W - a megfelelő kávéfőző a gazdagon tejhabos kávé kedvelőinek

A De’Longhi elhozta az exkluzív Nespresso Lattissima One EN 500.W-t. Ez a nagyteljesítményű kávéfőző 19 bar professzionális nyomással dolgozik, és szabadalmaztatott Cappuccino rendszerrel büszkélkedhet. Használatával percek alatt ínycsiklandozó, gazdag habréteggel ellátott italokat készíthetsz. Egyetlen gombnyomás, a Nespresso pedig gondoskodik minden másról! Optikai érzékelőjének köszönhetően a kávéfőző felismeri a tartályban található tej mennyiségét, és gondoskodik róla, hogy egy csepp se menjen kárba. A 9 percnyi inaktivitás utáni automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően a készülék mindig energiát takarít meg. Ha ez a beállítás nem felel meg a számodra, az időzítőt 30 perc és 8 óra között variálhatod. Emellett a kávéfőzőt rendkívül gyorsan „felébresztheted” – mindössze 25 másodperc alatt használatra készen áll.



Stílusos eszköz az igényeseknek

A megújult De’Longhi elegáns Nespresso kávéfőzője már az első csésze kávéval levesz a lábadról! Ennek kulcsa a felejthetetlen íz és a tökéletes aroma. A kényelmes kapszulás rendszer lehetőséget biztosít a különféle típusú kávék felfedezéséhez, tejhabbal vagy anélkül. A kávé szerelmesei a koffeinmentes változatot is választhatják. A De’Longhi EN 500.W kávéfőző nem csak praktikus funkcióival, hanem lenyűgöző fehér designjával is ámulatba ejt, amelynek köszönhetően a Nespresso tovább emeli konyhád színvonalát. A készülék egyszerű, intuitív működtetése mindenki számára gyerekjáték. Már egyetlen gombnyomásra is páratlan Cappuccin-ot vagy Latte Macchiato-t készíthetsz.


Kedvenc italod elkészítése soha nem volt könnyebb

Bízz a De’Longhi EN 500.W-ben, és az összes barátod hozzád akar majd járni kávézni! A készüléknek köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő variációt. Az EN 55.W kávéfőző tetején 3 háttérvilágítású gomb található, amellyel gyorsan megtalálhatod kedvenc italodat. Választhatsz az Espresso, a Lungo vagy a Tejes italok (40 ml kávé 135-350 ml tejhabbal) közül. A kapszula bemeneti nyílás szintén a készülék tetején található, csak emeld fel a fém lapot.

Kifinomult design

A Lattissima One kávéfőző csúsztatható csepptálcával rendelkezik, amelynek köszönhetően nem csak az eszpresszó, de a Latte Macciato-s poharaknak is elegendő hely jut. A készülék egyéb részei is kivehetők, mint például az 1 literes víztartály. A tejtartály akár 120 milliliterig is tölthető, a kapszulatartó pedig 9-11 darab kapszula tárolására alkalmas. Az egyszerű tisztán tartás alapvető, így még inkább élvezheted a De’Longhi EN 500.W kávéfőző használatát. A kávéfőző kivehető részei mosogatógépben is tisztíthatók, karbantartásuk pedig gyerekjáték. A készülék az A++ energiaosztályba tartozik, így mindig energiatakarékosan üzemel.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 400 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás
Karbantartási és tisztítási funkciók Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése

Felszerelés

Karbantartás és tisztítás Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 32,4 cm
Szélesség 15,4 cm
Magasság 25,6 cm
Tömeg 4,3 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  DELGH031
Termékszám:  EN500W Latt. ONE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10