Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Március 15-én, hétfőn budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz

NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.W, fehér

A kiszállítás
ingyenes
124 990 Ft
98 420 Ft áfa nélkül

NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.W, fehér

Szereted a friss kávé illatát és ízét? Szeretnéd a hagyományos Lattte Macchiatto, Capuccino vagy Caffe Latte ízét élvezni? Akkor a NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.W kapszulás kávéfőző ideális megoldás lesz számodra. Kapszulás kávéfőző kivehető 1 literes víztartállyal, vonzó, fehér színben, amely másodpercek alatt elkészíti kedvenc italod egyetlen gombnyomás segítségével. A NESPRESSO kapszulás kávéfőző 19 bar professzionális nyomáson működik, és mindössze 25 másodperc alatt melegszik fel. A kapszula tartályban 9-11 kapszula tárolható. A kávé lefőzése után a NESPRESSO kapszulás kávéfőző automatikusan kikapcsol.

A NESPRESSO De'Longhi EN650.W kapszulás kávéfőző főbb jellemzői

 • 9 típusú kávé készítése a NESPRESSO De'Longhi EN650.W kapszulás kávéfőző segítségével
 • A Thermoblock rendszer 25 másodperc alatt melegíti fel a szükséges mennyiségű vizet a tökéletes hőmérsékletre
 • Kapszulás kávéfőző 0,5 l tejkiöntővel
 • Pure One Touch funkció, amellyel kedved szerint állíthatod be a tejhab szintjét
 • A prémium LatteCrema rendszer tökéletesen kompakt és sima tejhabot garantál
 • Az ital mennyiségének beállításának lehetősége
 • A kapszulás kávéfőző automatikusan kikapcsol 9 perccel az utolsó ital elkészítése után a biztonság és az energiamegtakarítás érdekében
 • Csúsztatható csepegtető tálca Latte Macchiatto poharak és csészék számára
 • Praktikus rendszer a kávékapszula behelyezéséhez
 • A használt kapszulák mechanikus kiadása
 • Automatikus tisztítás és vízkőeltávolítás a NESPRESSO kapszulás kávéfőzők számára
 • 14 kapszulából álló ingyenes szett különféle kávékkal

A NESPRESSO kávéfőző minden konyha elegáns kiegészítője

A klasszikus fehér NESPRESSO kapszulás kávéfőző időtlen kialakítása megkönnyíti a kávé szerelmesei számára a választást, hiszen bármely típusú konyhába illik. A kapszulás kávéfőző visszafogott és elegáns kiegészítővé lesz a konyhában.

A kapszulás kávéfőző egyetlen gombnyomással készíti el a kávét

Csupán egyetlen gombnyomással gyorsan elkészítheted a 9 fajta kávé egyikét a NESPRESSO kapszulás kávéfőző segítségével. A klasszikus változatok szerelmesei számára tervezték az Espresso, Ristretto és Lungo programokat. Azok, akik az olasz tejes kávékat kedvelik, 6 féle változat közül választhathak - Cappuccino, Latte Macchiato, Hot Foam, Flat White, Caffe Latte és forró tej. Az alumínium kapszulák megfelelő mennyiségű kávét tartalmaznak a minőségi italok elkészítéséhez.

A tökéletes tejhab mindig friss lesz

A NESPRESSO kapszulás kávéfőző kivehető 0,5 literes tejtartóval rendelkezik. A tejhab elkészítésekor a kapszulás kávéfőző csak a kiválasztott típusú kávé előállításához szükséges tejmennyiséget használja fel. A tejet a készülék a kávékészítési folyamattól függetlenül készíti elő. A forradalmian új LatteCrema kapszulás kávéfőző tartós, sűrű és gazdag habot készít italodhoz, sőt a Pure One Touch segítségével kiválaszthatod a kívánt szintet is. A kiöntőben fennmaradó tejet pedig könnyen tárolhatod későbbi felhasználás céljából a hűtőszekrényben.

A kávéfőző kifinomult kialakítása első pillantásra lenyűgöz majd

A NESPRESSO kapszulás kávéfőző technológiailag kifinomult kialakítása lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy a készüléket egyszerűen, a készülék tetején található gombok segítségével működtethesse. Lágy érintésű gombok, valamint egy nyílás található a készülék tetején a NESPRESSO kávékapszulák behelyezéséhez. A csúsztatható csepptálca lehetővé teszi a magasabb Latte Macchiatto poharak és csészék használatát.

A NESPRESSO kávéfőző egyszerű karbantartása

A NESPRESSO kapszulás kávéfőző automata vízkőoldó funkcióval rendelkezik. A kivehető víztartály és a tejtartó, valamint a kapszulás kávéfőző egyéb részei könnyen tisztíthatók hagyományos mosogatószerrel, de mosogatógépben is moshatók.


4,9
11 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 400 W
Nyomás 19 bar
Víztartály 1,3 l

Kapszula típusa

Kapszula típusa Nespresso

Funkciók

Funkciók 7 kávé recept (Ristretto, Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffé Latte, Flat White), Jelzi a vízkőtelenítés szükségességét, Tejes receptek egyetlen gombnyomással, Automatikus kikapcsolás 9 perc után, A kávéfőző 25 másodpercen belül felmelegszik
Alapvető funkciók Cappuccino és latte, Tejhabosító

Méret & súly

Mélység 36,7 cm
Szélesség 20,3 cm
Magasság 27,4 cm
Tömeg 5,18 kg

Szín

Szín Fehér

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kód:  NESDL360
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  EN650.W
P-DC1-WEB20