Oldal frissítése

Nedis

Nedis

Nedis - smart és innovatív megoldások mindenkinek

A holland Nedis vállalat több mint 35 éve foglalkozik otthoni, irodai és iskolai szórakoztató elektronika innovációjával. Céljuk, hogy felhasználóbarát technológiákat és eszközöket hozzanak létre, amelyekkel egyszerűbbé teszik a mindennapi életet. Ezért a Nedis szorosan követi a legújabb trendeket, és ezekre alapozza új, változatos kínálatát. Ezek az okos és megbízható megoldások könnyen kezelhetők és meglepően méltányos árral rendelkeznek.

Nedis SmartLife

Tedd egyszerűbbé életedet a Nedis SmartLife segítségével

A Nedis márka az intelligens technológiák és termékek fejlesztésére összpontosít, hogy megkönnyítse azok használatát. Az okos izzók és a LED-es világítás fényereje, színhőmérséklete vagy automatizált jelenetek is beállíthatók, míg a fűtés és a légkondicionálás gondoskodik a kellemes szobahőmérséklet eléréséről. Emellett minden Nedis okoseszköz csatlakoztatható a WiFi-hez, így eszközeidet kényelmesen, a kanapéról vezérelheted a Nedis SmartLife alkalmazással. Az app iOS és Android rendszerre is elérhető, valamint támogatja az Amazon Alexa vagy a Google Assistant virtuális asszisztenseket is.

Nedis, avagy kényelmesen is lehet az irodában dolgozni 

A Nedis márka már régóta elkötelezett az iroda kényelmének növelése mellett, és kifejlesztett egy sor ergonomikus kiegészítőt a számítógépekkel való munkavégzéshez. A Nedis számítógépes egerek speciális függőleges formája természetes fogást biztosít, és enyhíti a fájdalmat. A maximális kényelem érdekében a csukló alatt, a széken vagy a lábak alatt gélpárnákkal csökkenthető a nyakat és a gerincet érő terhelés. A monitorokhoz pedig rugalmas állványok kaphatók.

Nedis iroda
Nedis háztartás

Modern Nedis berendezések minden otthonba

Az iroda mellett a Nedis igyekszik az otthon tartózkodást is kellemesebbé tenni. A fűtött takarókat és párnákat nemcsak te, hanem gyermekeid is szeretni fogják - kellemesen, melegben és nyugodtan pihenhettek. A Nedis kompakt és robusztus porszívói megkönnyítik a takarítást - stick, zsák nélküli és zsákos változatban is kaphatók. A kezdő és haladó szakácsok is imádni fogják a professzionális konyhai felszerelések széles választékát. Az új, trendi, szórakoztató készletnek hála könnyedén készíthetsz házi popcornt, vattacukrot vagy fagylaltot is.

Paraméterek módosítása
334 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15