Oldal frissítése

NAVITEL

NAVITEL - prémium autós kiegészítők

A NAVITEL a világ egyik legsikeresebb autós és utazási kiegészítők gyártója. A népszerű NAVITEL autós kamerák és navigációs rendszerek mellett táblagépek, porszívók, mobiltelefontartók, töltőállomások és még sok minden más is megtalálható a kínálatban. Minden termék teljesen angol nyelvű, ahogy a technikai támogatás is. A NAVITEL termékek kiváló minőségének és megbízhatóságának bizonyítéka a világ minden tájáról származó, hosszú távon elégedett vásárlók sokasága és a számos kiérdemelt díj.

NAVITEL navigációk

NAVITEL autós navigáció, megbízható útitárs

A NAVITEL autós navigáció pontos és naprakész 3D térképeket kínál egész Európáról, emellett megbízható navigációs Navitel Navigator rendszerrel rendelkezik és széleskörű adatbázis birtokában van az érdekes pontokról és figyelmeztetésekről, amelyekkel az útvonalon találkozhatsz. A NAVIEL navigációs rendszerek 5 és 7 hüvelyk közötti színes érintőképernyőkkel rendelkeznek, amelyek minden körülmények között kiválóan olvashatók. A navigációk memóriakártyákat is támogatnak és gazdag kiegészítő felszereltséggel bírnak, amelyek közt szerepel a toll, a NAVITEL navigációs tartó vagy az autóhoz való hálózati adapter.

NAVITEL autós kamerák - mindig minőségi felvételeket kínálnak

A NAVITEL autós kamerák akár 4K minőségben, 30 fps (képkocka/másodperc) sebességgel is rögzítenek felvételeket. A nagy felbontásnak, a kiváló minőségű optikának és a széles látószögnek köszönhetően egyetlen részletről sem maradsz le. A kamerák G-érzékelővel vannak felszerelve, amely ütközés esetén vészfelvételt indít, illetve mozgásérzékelővel is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felvétel aktiválását akkor is, ha a jármű parkol. Természetesen SD kártya támogatás is a rendelkezésedre áll. A NAVITEL kettős autós kamera a jármű mögötti helyzetet is képes rögzíteni.

NAVITEL autós kamera
Paraméterek módosítása
41 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05