Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Synology NAS

Banner Synology

Synology - intelligens NAS adattárolás

A Synology NAS (Network Attached Storage) intelligens adattárolást jelent otthoni és üzleti célokra, amely lehetővé teszi a hálózaton levő összes eszköz adatainak szinkronizálását és centralizációját egy biztonságos helyen. Ezenkívül a Synology NAS egységen tárolt fotóid, videóid és minden más fájlod a hálózaton elérhető marad, így nem kell felhő-tárhelyekért fizetned, nem kell aggódnod a szolgáltatás leállása vagy az adatok kiszivárgása miatt. Használd ki a Synology intelligens adattároló automatikus biztonsági mentés, megosztás és egyéb funkcióit.

Synology NAS

NAS Synology - nincs többé elveszett adat

A NAS Synology lehetővé teszi az adatok automatikus biztonsági mentését. A Drive segítségével kényelmesen biztonsági másolatot készíthetsz akár PC, akár Mac számítógépedről. Ezenkívül a Drive a fájlok korábbi verzióinak helyreállítását és közvetlen megosztást is kínál a számítógépek között. Vannak nélkülözhetetlen adatok vagy családi pillanatok a telefonodon? A Synology NAS és a Moments szolgáltatás automatikus mentést hoz létre Android vagy iOS rendszerű hordozható eszközök esetében is.

Kényelmes streaming a Synology NAS segítségével

A Synology NAS továbbá a megosztási lehetőségek széles skáláját kínálja. A Synology intelligens adattároló és Video Station használatával már nem kell a multimédiás tartalmakat átmásolnod a számítógépedről, telefonodról vagy Smart TV-dről a céleszközre. Ehelyett könnyedén streamelhetsz médiát adatfolyam segítségével. Ezenkívül a Video Station képes filmplakátokat keresni, vagy feliratokat letölteni.

NAS Synology
Synology NAS

Mappák és fájlok megosztása a NAS Synology segítségével

A NAS Synology intelligens adattároló használatával megoszthatsz adatokat barátaiddal vagy kollégáiddal is, akik egyébként nem férnek hozzá a hálózatodhoz. Létrehozhatsz egy linket a kiválasztott mappához vagy fájlhoz, amelyet aztán elküldhetsz mindenkinek, akivel meg szeretnéd ezeket osztani. A link felhasználható egy adott mappa elérésére, de adatok közvetlen feltöltésére is a Synology NAS-ra. A NAS hozzáféréseit és a teljes tárhelyet az egyszerűen kezelhető Synology Assistant segítségével kezelheted.

Paraméterek módosítása
63 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15