Oldal frissítése

Nanoleaf

Nanoleaf banner

Nanoleaf - a világítás új korszaka

A kanadai Nanoleaf vállalat az intelligens LED világítás egyedi megoldását hozza el, amely a hatékonyságra, az origami ihlette dizájnra és a személyre szabás szinte végtelen lehetőségeire helyezi a hangsúlyt. A kínálatban megtalálhatóak a Nanoleaf Light Panels, Aurora vagy Canvas Panels termékek, amelyekkel mindenféle mintákat hozhatsz létre a faladon, ezek pedig vizuális rendszerként alkalmazkodnak minden elképzelésedhez.

Nanoleaf Canvas

NanoLeaf Canvas érintéses világítás

A Nanoleaf Canvas rendszer négyzet alakú LED modulokból áll, amelyek szabadon kombinálhatók, ezáltal így eredeti fénydekorációt hozhatsz létre. Próbáld ki a több mint 16 millió színből álló színes show-t vagy a lejátszott zene ütemére a látványos fényjátékot. A teljes Nanoleaf Lights rendszer kompatibilis az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, az IFTTT vagy a Google Home rendszerekkel, és okostelefonnal, Nanoleaf Remote távirányítóval vagy érintéssel vezérelhető.

Intelligens LED világítás a Nanoleaf fénypaneleknek köszönhetően

A Nanoleaf Light Panels (korábban Nanoleaf Aurora) egy olyan LED-es világítási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyedi, a teljes színspektrum színeiben világító mintákat hozz létre. Lélegzetelállító animációk, intelligens színváltások és tetszőleges fényhatások. A Nanoleaf Light Panels Rhythm Smarter Kit bővítésével a világítási rendszer a környezeti zenére és hangokra is reagál. A Nanoleaf Light Panels egyetlen korlátja a képzeleted.

Nanoleaf Light Panels
Nanoleaf Rhythm

Nanoleaf Rhythm - a next level élmény

A Nanoleaf Rhythm a hangok, színek és fények egyedülálló összjátékát nyújtja. Ez a kiegészítő modul valós időben reagál a környezeti hangokra, és egyedi animációkká és színátmenetekké alakítja át azokat. A Nanoleaf Canvas vagy a Light Panelekhez hasonlóan a Nanoleaf Rhythm is kényelmesen vezérelhető okostelefonnal, intelligens otthoni asszisztensekkel vagy akár a programozható Nanoleaf Remote segítségével.

    Paraméterek módosítása
    64 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05