Oldal frissítése

Naipo

Naipo

Naipo: Modern masszázskészülékek a test minden részéhez

A Naipo kényelmes, hasznos és megfizethető masszázseszközöket kínál. Használd őket regenerálódásra, relaxációra vagy a gerinc, a hát, a csípő vagy a láb fájdalmaira. Többféle masszázstípust kínálnak, amelyekhez kiválasztható a kívánt intenzitás. A Naipo masszírozók piacvezetők a fájó izmokat melegítő és a keringtető funkciójuknak köszönhetően. A Naipo kényelmet kínál otthon, az autóban vagy utazás közben is.

Naipo oCuddle masszázs eszköz

Naipo masszázs nyakpánt - relaxáció útközben

A kompakt Naipo masszázs nyakpántok tökéletesen ellazítják a fáradt és fájó izmokat, akár otthon, akár az irodában, akár a volán mögött. Ergonomikus U-alakú kialakításuknak köszönhetően tökéletesen körbeölelik a nyakat, a hátat, a feneket, a vádlit vagy a combot. A 45 °C-os hőmérsékletre történő felmelegítés a merev izmokat is vérrel telivé teszi, és javítja a vérkeringést. A Naipo oCuddle-C1 masszázsgallér a rugalmas pánthossz beállításához szabadalmaztatott technológiával minderre képes. A csomag tartalmaz egy CL autós töltőt is.

Naipo oCuddle-C1 nyak masszírozó - hagy pihenni izmaidat bárhol, bármikor.

Naipo MGF-3600 - relaxáció a vádliknak és a lábaknak 2in1.

A legjobb lábmasszázs elérhető a Naipo lábmasszírozókkal

Egy nehéz nap után a lábad megérdemel egy pihentető kezelést. A Naipo talpmasszírozó könnyed, lazító masszázst nyújt, amelyet a vezérlővel könnyedén testre szabhatsz. A melegítő funkció rendbe hozza a fáradt lábakat, a mosható felületnek köszönhetően pedig a készülék könnyen tisztítható. Az akupresszúrás párnákkal ellátott görgők gondoskodnak a vérkeringésről és a mélymasszázsról. Mindezt, beleértve a habfürdőt és a 2in1 láb- és vádlimasszázst is, a Naipo MGF-3600 készülékkel élvezheted a nap bármely pillanatában.

Naipo MGF 3600 lábmasszírozó szerkezet
Naipo masszázsfotel

Naipo masszázsfotelek - a tökéletes kikapcsolódás és kényelem

Hagyd, hogy a Naipo masszázsfotel mindössze 20 perc alatt megmasszírozza és ellazítsa az egész testedet. A beépített hangszóróknak köszönhetően kedvenc zenédet is hallgathatod. Minden Naipo masszázsfotel a hi-end osztályba tartozik, elegáns dizájnnal rendelkezik és kivételes kényelmet biztosít. A kiválasztott modellek érintőképernyős LCD kijelzővel és 3 automatikus masszázstípussal is rendelkeznek. Mi mást is kívánhatnál még?

Naipo masszázsbetétek - hátmasszázs bárhol

A Naipo masszázspárnák segítenek a hát és nyaki gerinc ellazításában. Több sebesség és 4 masszázstípus közül választhatsz. A hát meghatározott pontjainak megcélzásával gyors fájdalomcsillapítást és a merev izmok és csigolyák ellazulását érheted el. A Naipo masszázspárnák könnyen hordozhatók, így nemcsak otthon vagy az irodában, hanem hosszabb autóutak során is élvezheted a masszázst. A CL autós töltő a csomag része.

Naipo MGPC 007 kézi masszázspisztoly

A Naipo kézi masszírozók az egész testen használhatók

A Naipo kézi masszírozók a test bármely részén használhatók - háton, nyaki gerincen, vállon, karon, vádlin vagy combon. Válassz a különböző tartozékok, masszázstípusok és sebességfokozatok közül, amelyeket pontosan beállíthatsz. A Naipo MGPC-007 kézi masszírozó akár 420 percig is üzemel egyetlen töltéssel, csúszásmentes szilikon fogantyúja kényelmes kezelhetőséget biztosít a használat során, és 5 tartozékot kapsz a különböző masszázsprogramokhoz.

Paraméterek módosítása
55 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05