Oldal frissítése

Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion

A Naipo Neck and Full Back Massage The Seat Cushion masszírozó eszközt  mély nyak- és hátmasszázsra tervezték, ugyanis a készülékben található 3D-s forgó görgőknek köszönhetően imitálja a valódi masszázst. Nyolc integrált Shiatsu masszázsgörgő biztosítja a fáradtság enyhítését, az izommerevség és izomfájdalom enyhítését . A masszírozó hengerek szükség szerint beállíthatóak a készüléken, így magas színvonalú mély-masszázst biztosítanak a különböző magasságú emberek számára. A masszázs-eszköz előnye az állítható hő-intenzitás, amely egy pihentető élményt és pihenést biztosít egy fárasztó nap után. A masszázs-eszköz alkalmas otthoni vagy irodai használatra, valamint az autó ülésére is. A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion üléspárna nagy segítséget nyújt a fáradtság, a stressz, az izomfájdalom és az izommerevség csökkentésében, és pihentető, megnyugtató érzést biztosít.

A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion párna fő jellemzői

  • Masszázs-eszköz mély nyak-  és hátmasszázsra
  • A 3D forgó görgők igazi,  emberi masszázst imitálnak
  • A fáradtság és izommerevség enyhítésére szolgál
  • A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion  üléspárna lehetővé teszi a hő szabályozását
  • 3 masszázs-zónát tartalmaz
  • Lehetőség vibrációs masszázs aktiválására
  • Lehetőség a szükséges beállításokra
  • Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion üléspárna alkalmas otthoni,  irodai, vagy az autóban történő használatra
  • Tömege: 7,3 kg
  • Csak az Alza.cz –től szerezhető be

Oldja a stresszt és a feszültséget

A Naipo Neck and Full Back Massage Massage Seat Cushion  üléspárna azok számára készült, akik stresszel, izomfeszültséggel és hátfájással küzdenek. Ezen kívül ideális segítséget nyújt azoknak is, akik sok időt töltenek a volán mögött, és ennek következtében a nyaki gerincük szenved. A masszázs-eszközön Ön szabályozni tudja a masszázs során a hő intenzitását, valamint a vibrációs masszázs mértékét is. Az eszközön aktiválható vibrációs masszázs nagymértékben oldja a gyakori ülés vagy az autóvezetés által okozott izomfeszültséget.

Szükség szerinti kiigazítások és céltestrész változtatások

A Naipo Neck and Full Back Massage Seat Cushion üléspárna egy nagyon hatékony masszázs-eszköz, amely pontosan a masszázs cél-testrészének megfelelően állítható be. A kézi vezérlőegység segítségével nemcsak a masszázs állítható be, hanem bármikor könnyen le is állíthatja a készüléket,  vagy megváltoztathatja az eredeti beállításokat.  3 masszázs zóna, 8 forgó henger, mély-  és vibrációs masszázs, hőintenzitás-vezérlés - minden az Ön kezében van, és pontosan szükségletei szerint használhatja ezeket. A Naipo Neck and Full Back Massage The Seat Cushion üléspárna nagyszerű masszázs segédeszköz az otthoni használatra, hiszen enyhíti a stressz, a fájdalmat és csendes, megnyugtató érzést biztosít. 

Kód:  NAIPO005
Termékszám:  MGM-C11C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20