Oldal frissítése

NAIPO MGF-50177

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NAIPO MGF-50177

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

A NAIPO MGF-50177 egy lábmasszírozó készülék, amely nem csak a relaxálásról gondoskodik, hanem emellett enyhíti a feszültséget és segít elkerülni a láb túlterhelését. A hőterápiával kellemes, relaxáló érzést nyújt. A NAIPO MGF-50177 készüléket használhatod otthon és útközben is, hiszen rendkívül könnyű. Az állítható üzemmódokat válogathatod a lábujjaiddal. A NAIPO MGF-50177 masszírozó megszabadít a lábujjak fájdalmától, a talpi bőnye gyulladásától illetve a gyakori ízületi gyulladástól is. Remekválasztás nemcsak saját részre, hanem a szeretteidnek is. Biztonsági okokból a készülék csupán enyhe hőt alkalmaz, azonban az eredmények hamar jelentkeznek.

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

NAIPO MGF-50177 lábmasszírozó 18 masszázsponttal

A NAIPO MGF-50177 masszázskészülék nagyszerű segítség a láb fájdalmának mérséklésében. Összesen 18 masszázsgolyóval készült, amelyek egy puha hálós anyag alatt helyezkednek el. Ennek tudható be, hogy teljes kényelmet és komfortot nyújt a NAIPO MGF-50177 használata közben. A készülék mélyreható masszázst biztosít, amely amellett, hogy enyhíti az izmokban található feszültséget, összességében is mérsékeli az izomfáradtságot. A masszázsgolyók hat csoportba rendeződnek és két irányban forognak, így még kényelmesebb a masszírozás. A NAIPO MGF-50177 első pillantásra lenyűgöz ívelt kialakításával, így minden típusú láb számára alkalmas.

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

A NAIPO MGF-50177 használata biztonságos

A NAIPO MGF-50177 lábmasszírozó olyan könnyű, hogy bárhová magaddal viheted. Rendelkezik egy praktikus időzítővel, amely 15 perces inaktivitás után kikapcsolja a készüléket. Ezáltal a NAIPO MGF-50177 masszázskészülék megbízható, ugyanakkor biztonságos.

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

Gyanta masszázsgolyó a feszültség enyhítésére

A NAIPO MGF-50177 masszázskészülék közepén helyezkedik el a különleges gyanta masszázsgolyó, amely 360°-ban forog és masszíroz. Egyszerűen helyezd el a golyót a vezérlőpanelbe és tekerd el az óramutató járásával megegyező irányban a rögzítéshez.

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék hőterápia funkcióval

A NAIPO MGF-50177 masszázskészülék olyan praktikus felmelegítés funkcióval büszkélkedhet, amely a hővel stimulálja a bőrben található receptorokat. Hogyha Te is tapasztalod a fáradt láb érzését, úgy a hőterápia a legjobb, amivel ezt orvosolhatod. A hőterápia és a masszázsterápia együttes használatával olyan kellemes masszázsban lehet részed, amely enyhíti a feszültséget és relaxáló érzést kölcsönöz.

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

A NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék fő jellemzői

  • NAIPO MGF-50177 készülék lábra 18 masszázsponttal
  • Gyanta masszázsgolyó a feszültség enyhítésére
  • Hőterápia funkcióval
  • A NAIPO MGF-50177 masszírozó használata biztonságos
  • Az időzítő 15 perc inaktivitás után kikapcsolja a készüléket
  • Mélyreható masszázst nyújt
  • Lábujjal vezérelhető
  • Légáteresztő anyagból készült
  • Ideális minden lábtípushoz
NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

Ideális minden típusú lábhoz

A NAIPO MGF-50177 masszázskészülék ideális minden lábmérethez. Magas boltív esetén is kényelmesen használhatod a készüléket. A lábmasszírozó egyik legnagyobb előnye ergonomikus kialakítása, így az egész család használhatja! A készülék remek ajándék a szeretteidnek.

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

A NAIPO MGF-50177 készülék kezelése egyszerű

A NAIPO MGF-50177 masszázskészülék használata nagyon könnyű. Amikor a középső gomb veled szemben helyezkedik el, nincs szükség arra, hogy lehajolj az alsó gombok eléréséhez, hiszen mindent kényelmesen elérhetsz a lábujjad hegyével. Ez azt jelenti, hogy mindent egy pillanat alatt beállíthatsz, amire csak szükséged van!

NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék

NAIPO MGF-50177 masszázskészülék légáteresztő anyagból

A NAIPO MGF-50177 masszázskészülék légáteresztő hálós anyagból készült, szuperül hangsúlyozza ki a termék megjelenését. A légáteresztő anyaggal igazán könnyű a NAIPO MGF-50177 masszírozó készülék tisztántartása.


Paraméterek

Típus

Típus Alátét

Használat

Használat Lábak

Rendeltetés

Használat Masszázs, Relaxáció, Fájdalomcsillapítás

Masszázstípus

Masszázstípus Pontmasszázs, Shiatsu masszázs

Tulajdonságok

Funkciók Kétirányú forgás, Fűtés

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat

Tulajdonságok

Masszázsfajták száma 1
Motorok száma 18
Tulajdonságok Fűtés funkció
Kód:  NAIMP898
Termékszám:  MGF-50177

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10